Parasını veren yaban keçisi avlar!

GÜNDEM 22.09.2022 - 17:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2860+ kez okundu.
 

Parasını veren yaban keçisi avlar!

Adana'da 5 yaban keçisi avlanabilecek.    Tarım ve Orman Bakanlığı 7. Bölge Müdürlüğü Adana Şubesi, Pozantı Belemedik, Karaisalı Ekecik ve Pozantı Karanfildağı'nda toplam 5 yaban keçisinin avlanmasına  izin veriyor.  Yaban keçilerinin avlanabilmesi için açık teklif usulü ihale yapılacak. Pozantı Belemedik'te yaban keçisi avlamanın bedeli 35 bin lira, Kasairası Ekecik'te 12 bin lira Pozantı Karanfildağı'nda ise 20 bin lirayı buluyor. 5 yaban keçisi için toplam miktar ise asgari 122 bin lira olacak.

Adana'da 5 yaban keçisi avlanabilecek. 

 

Tarım ve Orman Bakanlığı 7. Bölge Müdürlüğü Adana Şubesi, Pozantı Belemedik, Karaisalı Ekecik ve Pozantı Karanfildağı'nda toplam 5 yaban keçisinin avlanmasına  izin veriyor. 


Yaban keçilerinin avlanabilmesi için açık teklif usulü ihale yapılacak. Pozantı Belemedik'te yaban keçisi avlamanın bedeli 35 bin lira, Kasairası Ekecik'te 12 bin lira Pozantı Karanfildağı'nda ise 20 bin lirayı buluyor. 5 yaban keçisi için toplam miktar ise asgari 122 bin lira olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.