Sorunları biliyorum çözmek için adayım

25.09.2022 - 19:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1880+ kez okundu.
 

Sorunları biliyorum çözmek için adayım

TÜRSAB Başkan Adayı Dr. Tamer Çiçek, Adana’da acente temsilcileri ile bir araya geldi.
Yeni Nesil TÜRSAB Hareketi Lideri ve TÜRSAB Başkan Adayı Tamer Çiçek, seçim çalışmaları için geldiği Adana’da seyahat acentelerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Çiçek, TÜRSAB’ın kangren haline gelen sorunları olduğunu belirterek, “Sorunları biliyoruz, çözmenin yollarını da” dedi. Çiçek, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın  bağımsız olması gereken Bölge Temsil Kurulları (BTK) ile TÜRSAB çalışanlarını seçimlere alet ettiğini de öne sürdü. Çiçek, Jura Mavi Sürmeli Oteli’nde biraraya geldiği acente temsilcileri ile seçimlere yönelik konuştu. TÜRSAB’ın tüm kamu kurumlarıyla işbirliği yapmaya mecbur olduğunu ifade eden Çiçek, “Yoksa çözüm olmaz? TÜRSAB’ın mevcut başkanı gibi, yönetenlerle kavga ederek hiçbir şeyi çözemezsiniz. TÜRSAB kanununda değişiklik gerekiyor. Acentelerin menfaatine iyileştirici sonuçlar almak için müzakerelerin başlaması gerekiyor. Biz her zaman her kamu kurumuyla yan yana olmak zorundayız ve olacağız’’ diye konuştu. Çiçek, sektörün yıllardır kangrene dönüşmüş sorunları olduğunu anımsatarak, mevcut yönetimin bunu çözmek yerine, yeni sorunlar yarattığını iddia etti. Çiçek, sorunların hepsini bildiklerini ve bu sorunları çözmek için aday olduğunu bildirdi.  Çiçek, TÜRSAB yönetimine seçildiklerinde gelir getiren projelerle kaynak yaratacaklarını ifade ederek, en geç üç yıla kadar acentelerin aidatlarını azaltacaklarını bildirdi. Çiçek, “İlerde yaratacağımız kaynaklarla acentelerin aidatını tamamen kaldırabiliriz” diye konuştu.   Çiçek, gacentelerin yükünü hafifletmek ve onların önünü açarak kazanmalarını sağlamak olduğunu ifade ederek, şeffaf bir yönetimle acentelerden uzak değil, yanında bir yönetim hedeflediklerini vurguladı. Çiçek, seçilmeleri halinde acentelere yapılan baskının sona ereceğini de kaydederek, TÜRSAB’ı çağa  uygun hale dönüştürmek istediklerini altını çizdi. Çiçek, ‘Yeni Nesil TÜRSAB Hareketi’ olarak üç ayı aşkın süredir yollarda olduklarını ve acentelerle birlikte olduklarını vurguladı, seçimlere kadar gitmedikleri şehir şehir gezeceklerini sözlerine ekledi.  SEÇİMLER İÇİN BASKI İDDİASI  Çiçek, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın  bağımsız olması gereken Bölge Temsil Kurulları (BTK) ile TÜRSAB çalışanlarını seçimlere alet ettiğini öne sürdü. Bağlıkaya’nın BTK’ları arayarak TÜRSAB toplantılarını organize etmelerini istediğini anlatan Çiçek, Bağlıkaya’nın BTK’ları kendi seçim propagandası için kullandığını da söyledi. Çiçek, Bağlıkaya’nın BTK’lar üzerinde kurduğu baskılara son vermesini beklediklerini anlattı.
TÜRSAB Başkan Adayı Dr. Tamer Çiçek, Adana’da acente temsilcileri ile bir araya geldi.

Yeni Nesil TÜRSAB Hareketi Lideri ve TÜRSAB Başkan Adayı Tamer Çiçek, seçim çalışmaları için geldiği Adana’da seyahat acentelerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Çiçek, TÜRSAB’ın kangren haline gelen sorunları olduğunu belirterek, “Sorunları biliyoruz, çözmenin yollarını da” dedi. Çiçek, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın  bağımsız olması gereken Bölge Temsil Kurulları (BTK) ile TÜRSAB çalışanlarını seçimlere alet ettiğini de öne sürdü.

Çiçek, Jura Mavi Sürmeli Oteli’nde biraraya geldiği acente temsilcileri ile seçimlere yönelik konuştu. TÜRSAB’ın tüm kamu kurumlarıyla işbirliği yapmaya mecbur olduğunu ifade eden Çiçek, “Yoksa çözüm olmaz? TÜRSAB’ın mevcut başkanı gibi, yönetenlerle kavga ederek hiçbir şeyi çözemezsiniz. TÜRSAB kanununda değişiklik gerekiyor. Acentelerin menfaatine iyileştirici sonuçlar almak için müzakerelerin başlaması gerekiyor. Biz her zaman her kamu kurumuyla yan yana olmak zorundayız ve olacağız’’ diye konuştu.
Çiçek, sektörün yıllardır kangrene dönüşmüş sorunları olduğunu anımsatarak, mevcut yönetimin bunu çözmek yerine, yeni sorunlar yarattığını iddia etti. Çiçek, sorunların hepsini bildiklerini ve bu sorunları çözmek için aday olduğunu bildirdi. 
Çiçek, TÜRSAB yönetimine seçildiklerinde gelir getiren projelerle kaynak yaratacaklarını ifade ederek, en geç üç yıla kadar acentelerin aidatlarını azaltacaklarını bildirdi. Çiçek, “İlerde yaratacağımız kaynaklarla acentelerin aidatını tamamen kaldırabiliriz” diye konuştu.  
Çiçek, gacentelerin yükünü hafifletmek ve onların önünü açarak kazanmalarını sağlamak olduğunu ifade ederek, şeffaf bir yönetimle acentelerden uzak değil, yanında bir yönetim hedeflediklerini vurguladı. Çiçek, seçilmeleri halinde acentelere yapılan baskının sona ereceğini de kaydederek, TÜRSAB’ı çağa  uygun hale dönüştürmek istediklerini altını çizdi. Çiçek, ‘Yeni Nesil TÜRSAB Hareketi’ olarak üç ayı aşkın süredir yollarda olduklarını ve acentelerle birlikte olduklarını vurguladı, seçimlere kadar gitmedikleri şehir şehir gezeceklerini sözlerine ekledi. 
SEÇİMLER İÇİN BASKI İDDİASI 
Çiçek, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın  bağımsız olması gereken Bölge Temsil Kurulları (BTK) ile TÜRSAB çalışanlarını seçimlere alet ettiğini öne sürdü. Bağlıkaya’nın BTK’ları arayarak TÜRSAB toplantılarını organize etmelerini istediğini anlatan Çiçek, Bağlıkaya’nın BTK’ları kendi seçim propagandası için kullandığını da söyledi. Çiçek, Bağlıkaya’nın BTK’lar üzerinde kurduğu baskılara son vermesini beklediklerini anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.