Yeni teknik direktör mağlubiyetle başladı!

GÜNDEM 02.10.2022 - 17:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1431+ kez okundu.
 

Yeni teknik direktör mağlubiyetle başladı!

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, yeni teknik direktör Önder Karaveli'nin yönetiminde deplasmanda oynadığı ilk maçta 3-2'lik skorla yenildi.    Turuncu beyazlılar, ligin 7. haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk golünü  Adanaspor kaydetti. 27. dakikada Ahmethan Köse, takımını öne geçiren golü attı. Golden 12. dakika sonra Manisaspor 39. dakikada Adem Büyük ile karşılık verdi. 45+7'de ise penaltı kazanan Manisaspor'u öne geçiren golü Marvin Gakpa attı. Manisaspor ikinci yarının 56. dakikasında  Adanaspor karşısında Ayberk Karapo ile 3-1 öne geçti.     Adanaspor, 78. dakikada penaltı kazandı. Ahmethan Köse, penaltı vuruşunu gole çevirdi: 3-2. Karşılaşma bu skorla sone erdi. Adanaspor ligde oynadığı 7 maçta 2. mağlubiyetini aldı.    Turuncu beyazlılar bu hafta ise Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek.

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, yeni teknik direktör Önder Karaveli'nin yönetiminde deplasmanda oynadığı ilk maçta 3-2'lik skorla yenildi. 

 

Turuncu beyazlılar, ligin 7. haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk golünü  Adanaspor kaydetti. 27. dakikada Ahmethan Köse, takımını öne geçiren golü attı. Golden 12. dakika sonra Manisaspor 39. dakikada Adem Büyük ile karşılık verdi. 45+7'de ise penaltı kazanan Manisaspor'u öne geçiren golü Marvin Gakpa attı. Manisaspor ikinci yarının 56. dakikasında  Adanaspor karşısında Ayberk Karapo ile 3-1 öne geçti.

 

 

Adanaspor, 78. dakikada penaltı kazandı. Ahmethan Köse, penaltı vuruşunu gole çevirdi: 3-2. Karşılaşma bu skorla sone erdi. Adanaspor ligde oynadığı 7 maçta 2. mağlubiyetini aldı. 

 

Turuncu beyazlılar bu hafta ise Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.