Toplumsal Yaşamın Sesi’nden Başkan Kocaispir’e ziyaret

GÜNDEM 06.10.2022 - 18:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1750+ kez okundu.
 

Toplumsal Yaşamın Sesi’nden Başkan Kocaispir’e ziyaret

Adana’da yaptığı iyilik çalışmalarıyla adından söz ettiren Toplumsal Yaşamın Sesi Derneği Başkanı Ramazan Keleş ve yönetim kurulu üyeleri, Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir’i ziyaret etti.    Ramazan Keleş, toplumda iyilik bilincini geliştirmeyi amaçladıklarını belirterek, her zaman mutluluklara kapı aralamanın çabası içinde olacaklarını söyledi.  Ramazan Keleş, Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir’e ortak projeler yapma teklifinde bulunduklarını aktararak, “Yönetim kurulundaki arkadaşlarla birlikte gerçekleştirdiğimiz bu görüşme hepimiz için iyi oldu. Ufkumuzu açan kıymetli fikirleri için Başkan  Kocaispir’e teşekkür ederiz” dedi.    ÇOCUKLARIN EN SEVDİĞİ GEZİ  Bu arada, Toplumsal Yaşamın Sesi Derneği, 3 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısıyla çocuklara Yüreğir ilçesindeki Ters Ev’i gezdirdi. Çocuklar, palyaço ve çeşitli oyunlarla güzel bir gün geçirdi. Toplumsal Yaşamın Sesi Derneği Başkanı Ramazan Keleş, “Daha önce bu tür etkinliklere katılamayan miniklerimize böyle bir imkan sunup yüzlerinde tebessüm oluşturmak tarif edilemez bir duygu” dedi. Keleş, başta Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Adana’da yaptığı iyilik çalışmalarıyla adından söz ettiren Toplumsal Yaşamın Sesi Derneği Başkanı Ramazan Keleş ve yönetim kurulu üyeleri, Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir’i ziyaret etti. 

 

Ramazan Keleş, toplumda iyilik bilincini geliştirmeyi amaçladıklarını belirterek, her zaman mutluluklara kapı aralamanın çabası içinde olacaklarını söyledi.  Ramazan Keleş, Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir’e ortak projeler yapma teklifinde bulunduklarını aktararak, “Yönetim kurulundaki arkadaşlarla birlikte gerçekleştirdiğimiz bu görüşme hepimiz için iyi oldu. Ufkumuzu açan kıymetli fikirleri için Başkan  Kocaispir’e teşekkür ederiz” dedi. 

 


ÇOCUKLARIN EN SEVDİĞİ GEZİ 


Bu arada, Toplumsal Yaşamın Sesi Derneği, 3 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısıyla çocuklara Yüreğir ilçesindeki Ters Ev’i gezdirdi. Çocuklar, palyaço ve çeşitli oyunlarla güzel bir gün geçirdi. Toplumsal Yaşamın Sesi Derneği Başkanı Ramazan Keleş, “Daha önce bu tür etkinliklere katılamayan miniklerimize böyle bir imkan sunup yüzlerinde tebessüm oluşturmak tarif edilemez bir duygu” dedi. Keleş, başta Yüreğir Belediye Başkanı Kocaispir olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.