Kluivert: Gurur duyuyorum

SPOR 28.07.2023 - 11:05, Güncelleme: 28.07.2023 - 11:05 2396+ kez okundu.
 

Kluivert: Gurur duyuyorum

Cluj maçı sonrası açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Patric Kluivert, "Takımımla gurur duyuyorum" dedi.
UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında Romanya temsilcisi CFR Cluj ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Adana Demirspor Teknik Direktörü Kluivert, performansından dolayı oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi. Dr. Constantin Radulescu Stadı'nda oynanan mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kluivert, takımının oynadığı oyundan memnun olduğunu dile getirdi. "DAHA FAZLA GOL ATABİLİRDİK" Maçın başında şanssız bir gol yemelerine rağmen kendi oyunlarından taviz vermediklerinin altını çizen Patrick Kluivert, "Takımımla gurur duyuyorum. Maçın her anında kendi futbolumuzu oynadık. Uzun süre 1-0 geride oynamamıza rağmen her an kendi oyunumuzu oynamaya devam ettik. Şunu da söylemek istiyorum, rövanş maçını sabırsızlıkla bekliyoruz. Daha fazla gol atabilirdik, kaçırdıklarımız oldu. Genel olarak baktığımızda beklentimizin dışında bir şey gerçekleşmediğini söyleyebilirim" diy ekonuştu. "İKİNCİ MAÇI İÇ SAHADA OYNAMAMIZ AVANTAJ" Adana Demirspor'un tur şansını şu anda yüzde 50 olarak gördüğünü vurgulayan Kluivert, "Şu anda tur için iyi bir şansımız olduğunu biliyorum. Kendi evimizde oynayacağız. Lig başlamadığı için farklı bir maçla uğraşmayacağız. Bu maçta kazanabilecek şanslar bulduk ama ekstra gol atamadık. Böyle bakıldığında ikinci maçı iç sahada oynamanın avantaj olduğunu görüyorum" ifadelerini kullandı.
Cluj maçı sonrası açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Patric Kluivert, "Takımımla gurur duyuyorum" dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında Romanya temsilcisi CFR Cluj ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Adana Demirspor Teknik Direktörü Kluivert, performansından dolayı oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi. Dr. Constantin Radulescu Stadı'nda oynanan mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kluivert, takımının oynadığı oyundan memnun olduğunu dile getirdi.

"DAHA FAZLA GOL ATABİLİRDİK"
Maçın başında şanssız bir gol yemelerine rağmen kendi oyunlarından taviz vermediklerinin altını çizen Patrick Kluivert, "Takımımla gurur duyuyorum. Maçın her anında kendi futbolumuzu oynadık. Uzun süre 1-0 geride oynamamıza rağmen her an kendi oyunumuzu oynamaya devam ettik. Şunu da söylemek istiyorum, rövanş maçını sabırsızlıkla bekliyoruz. Daha fazla gol atabilirdik, kaçırdıklarımız oldu. Genel olarak baktığımızda beklentimizin dışında bir şey gerçekleşmediğini söyleyebilirim" diy ekonuştu.
"İKİNCİ MAÇI İÇ SAHADA OYNAMAMIZ AVANTAJ"
Adana Demirspor'un tur şansını şu anda yüzde 50 olarak gördüğünü vurgulayan Kluivert, "Şu anda tur için iyi bir şansımız olduğunu biliyorum. Kendi evimizde oynayacağız. Lig başlamadığı için farklı bir maçla uğraşmayacağız. Bu maçta kazanabilecek şanslar bulduk ama ekstra gol atamadık. Böyle bakıldığında ikinci maçı iç sahada oynamanın avantaj olduğunu görüyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.