BURAK ERDEM: ŞARTLAR HERKES İÇİN EŞİT

SPOR 28.07.2023 - 11:14, Güncelleme: 28.07.2023 - 11:14 2439+ kez okundu.
 

BURAK ERDEM: ŞARTLAR HERKES İÇİN EŞİT

Takımın 20 Temmuz’da toplandığını belirten 3. Lig’in çiçeği burnunda ekibi Adana 1954 FK Genel Kaptanı Burak Erdem, kampa katılan oyuncuların kilo probleminin olmadığını söyleyerek, “Zor bir grupta olduklarını ama şartların herkes için eşit olduğunu” iddia etti.
Ali Hoşfikirer Tesisleri’nde takımın yaptığı antrenmanları izleyen Genel Kaptan Erdem, kamp kadrosunda şu an 20 kişinin olduğunu ifade etti. İlk etap kampını Adana’da tamamlayacaklarının altını çizen Erde, ikinci etap kampın Pozantı’da yapılacağını söyledi. Üçüncü etap olarak Ankara Kızılcahamam’da kamp yapacaklarını hatırlatan Genel Kaptan Burak Erdem, “Oyunculara ara dönemlerde yardımcı hocalarımız antrenman programlarıyla destek verdi. Genel olarak hazır geldiler. Aman aman bir kilo problemi yok. Oyuncularımız fit ve hazır durumda kampa dahil oldular” diye konuştu. “MAÇ AYRIMI YAPMIYORUZ” 3. Ligde fikstürün yeni çekildiğini ifade eden Erdem, ilk maçlarında Elazığ deplasmanına gideceklerini söyledi. Zor bir grupta olduklarını iddia eden Erdem, “Her maç 11 kişi ile oynanıyor. Rakip de 11, biz de 11 kişiyiz. Genel olarak maç ayrımı yapmıyoruz. Şu maç bizim için, bu maç kolay demek istemiyorum. Fikstür zor veya kolay. Futbol, 11’e 11 oynanan bir oyun. Bizim için içeride veya dışarıda fark etmiyor. Her maçımızda, sahaya kazanmak için çıkarak elimizden geleni yapacağız. İkinci maçta Muş’la evimizde oynayacağız. Özeline girmek istersek mesela; ikinci yarı maçımızda Muş’a karlı bir dönemde gideceğiz. Karda oynamak bizim için zor olacak. Bilindiği gibi Adana da sıcak bir memleket. Onlar da, ilk yarıda Adana gibi sıcak bir iklime gelecekler. O yüzden sözümün başında biraz önce söylediğim gibi fikstür kolaydır, zordur diye bir şey yok. Şartlar herkes için eşit” diyerek, kendisinin durumu böyle değerlendirdiğini ifade etti. Muhteşem bir taraftar gruplarının olduğunun altını çizen Erdem, “Önümüzdeki sezon da bizleri yalnız bırakmasınlar” çağrısında bulundu. Maçların Kozan Stadı’nda oynanacak olmasını da değerlendiren Erdem, “Merkezde olmak daha büyük etki oluştururdu ama Çukurova bizi bağrına bastı. İmamoğlu, Kozan, Feke ve Saimbeyli gibi ilçelerden gelen taraftarlarımızla rakip üzerinde ciddi baskı oluşturacağımıza inanıyorum. Fiziki şartlar yeterli olmadığı için ilk maçlarımızı Kozan’da oynayacağız gibi görünüyor” diye konuştu. “TESİS İÇİN BÜYÜK YER BAKIYORUZ” Mevcut tesislerde iyileştirme yapıldığını belirten Erdem, “A takım için büyük bir tesis yeri bakıyoruz.  Sizin aracılığınızla kamu kurum ve kuruluşlarından bir talebimiz var. Bize mevcutta büyük ve imarlı bir spor yeri tahsis edilirse A takımımıza yeni bir tesis yapıp, mevcut tesisleri altyapıya vermek istiyoruz” şeklinde çağrıda bulundu.
Takımın 20 Temmuz’da toplandığını belirten 3. Lig’in çiçeği burnunda ekibi Adana 1954 FK Genel Kaptanı Burak Erdem, kampa katılan oyuncuların kilo probleminin olmadığını söyleyerek, “Zor bir grupta olduklarını ama şartların herkes için eşit olduğunu” iddia etti.

Ali Hoşfikirer Tesisleri’nde takımın yaptığı antrenmanları izleyen Genel Kaptan Erdem, kamp kadrosunda şu an 20 kişinin olduğunu ifade etti. İlk etap kampını Adana’da tamamlayacaklarının altını çizen Erde, ikinci etap kampın Pozantı’da yapılacağını söyledi. Üçüncü etap olarak Ankara Kızılcahamam’da kamp yapacaklarını hatırlatan Genel Kaptan Burak Erdem, “Oyunculara ara dönemlerde yardımcı hocalarımız antrenman programlarıyla destek verdi. Genel olarak hazır geldiler. Aman aman bir kilo problemi yok. Oyuncularımız fit ve hazır durumda kampa dahil oldular” diye konuştu.

“MAÇ AYRIMI YAPMIYORUZ”

3. Ligde fikstürün yeni çekildiğini ifade eden Erdem, ilk maçlarında Elazığ deplasmanına gideceklerini söyledi. Zor bir grupta olduklarını iddia eden Erdem, “Her maç 11 kişi ile oynanıyor. Rakip de 11, biz de 11 kişiyiz. Genel olarak maç ayrımı yapmıyoruz. Şu maç bizim için, bu maç kolay demek istemiyorum. Fikstür zor veya kolay. Futbol, 11’e 11 oynanan bir oyun. Bizim için içeride veya dışarıda fark etmiyor. Her maçımızda, sahaya kazanmak için çıkarak elimizden geleni yapacağız. İkinci maçta Muş’la evimizde oynayacağız. Özeline girmek istersek mesela; ikinci yarı maçımızda Muş’a karlı bir dönemde gideceğiz. Karda oynamak bizim için zor olacak. Bilindiği gibi Adana da sıcak bir memleket. Onlar da, ilk yarıda Adana gibi sıcak bir iklime gelecekler. O yüzden sözümün başında biraz önce söylediğim gibi fikstür kolaydır, zordur diye bir şey yok. Şartlar herkes için eşit” diyerek, kendisinin durumu böyle değerlendirdiğini ifade etti.

Muhteşem bir taraftar gruplarının olduğunun altını çizen Erdem, “Önümüzdeki sezon da bizleri yalnız bırakmasınlar” çağrısında bulundu. Maçların Kozan Stadı’nda oynanacak olmasını da değerlendiren Erdem, “Merkezde olmak daha büyük etki oluştururdu ama Çukurova bizi bağrına bastı. İmamoğlu, Kozan, Feke ve Saimbeyli gibi ilçelerden gelen taraftarlarımızla rakip üzerinde ciddi baskı oluşturacağımıza inanıyorum. Fiziki şartlar yeterli olmadığı için ilk maçlarımızı Kozan’da oynayacağız gibi görünüyor” diye konuştu.

“TESİS İÇİN BÜYÜK YER BAKIYORUZ”

Mevcut tesislerde iyileştirme yapıldığını belirten Erdem, “A takım için büyük bir tesis yeri bakıyoruz.  Sizin aracılığınızla kamu kurum ve kuruluşlarından bir talebimiz var. Bize mevcutta büyük ve imarlı bir spor yeri tahsis edilirse A takımımıza yeni bir tesis yapıp, mevcut tesisleri altyapıya vermek istiyoruz” şeklinde çağrıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.