BERKAY HALKIN TAKIMINDA

SPOR 08.08.2023 - 10:21, Güncelleme: 08.08.2023 - 10:21 1907+ kez okundu.
 

BERKAY HALKIN TAKIMINDA

BERKAY ADANA 1954 FK'DA
Berkay'ınyenitakımı Adana 1954 FK 3.futbol ligi4.gruptaşampiyonluğungüçlüadayı Adana 1954 FK’nınyönetimkuruluüyeleri, transferdeönemlibirismidahatakımlarınakazandırdılar. Turuncu-Beyazlıekip, DerinceBelediyeSpor’danBerkayÇakırileanlaştı. Adana 1954 FK BaşkanYardımcısı Yusuf YıldızileYönetimKuruluÜyesiHalil İbrahim Altınışık, BerkayÇakır’ıkadrolarınadahilederekgüçlerinegüçkattıklarınıifadeederek, “Bu yılşampiyonluktaoldukçakararlıyız. Taraftarlarımızınbüyükdestekleriilebaşarıyaulaşacağız” dediler. Adana 1954 FK’danyapılanaçıklamaşöyle: “Kulübümüz, geçtiğimizsezonDerince Bld. Spor'da3.LigŞampiyonluğu, dahaönce de Nazilli Bld. Spor'da 3.Lig şampiyonluğuyaşayan, 29 yaşındakitecrübelifutbolcuBerkayÇakırile 1 yıllıksözleşmeimzalamıştır. Camiamızahayırlıuğurluolmasınıdiliyoruz. AilemizeHoşgeldinBerkay.” Bu aradaimzatörenindeBaşkanYardımcısıMahirŞafak, GenelSekreter Ali MesutAdıbelli, Basın SözcüsüNecipErdoğan, YönetimKuruluÜyesi Tan Göğebakan, YönetimKuruluÜyesiŞehmusUçarileSportifDirektörCaferElek de hazırlıkhazırbulundu.
BERKAY ADANA 1954 FK'DA

Berkay'ınyenitakımı Adana 1954 FK

3.futbol ligi4.gruptaşampiyonluğungüçlüadayı Adana 1954 FK’nınyönetimkuruluüyeleri, transferdeönemlibirismidahatakımlarınakazandırdılar. Turuncu-Beyazlıekip, DerinceBelediyeSpor’danBerkayÇakırileanlaştı.

Adana 1954 FK BaşkanYardımcısı Yusuf YıldızileYönetimKuruluÜyesiHalil İbrahim Altınışık, BerkayÇakır’ıkadrolarınadahilederekgüçlerinegüçkattıklarınıifadeederek, “Bu yılşampiyonluktaoldukçakararlıyız. Taraftarlarımızınbüyükdestekleriilebaşarıyaulaşacağız” dediler.

Adana 1954 FK’danyapılanaçıklamaşöyle: “Kulübümüz, geçtiğimizsezonDerince Bld. Spor'da3.LigŞampiyonluğu, dahaönce de Nazilli Bld. Spor'da 3.Lig şampiyonluğuyaşayan, 29 yaşındakitecrübelifutbolcuBerkayÇakırile 1 yıllıksözleşmeimzalamıştır. Camiamızahayırlıuğurluolmasınıdiliyoruz. AilemizeHoşgeldinBerkay.”

Bu aradaimzatörenindeBaşkanYardımcısıMahirŞafak, GenelSekreter Ali MesutAdıbelli, Basın SözcüsüNecipErdoğan, YönetimKuruluÜyesi Tan Göğebakan, YönetimKuruluÜyesiŞehmusUçarileSportifDirektörCaferElek de hazırlıkhazırbulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.