ŞİNASİ SAHNE’DE BULUŞUYORLAR

GÜNDEM 14.08.2023 - 09:28, Güncelleme: 14.08.2023 - 09:28 1886+ kez okundu.
 

ŞİNASİ SAHNE’DE BULUŞUYORLAR

Şinasi Efendi Caddesi’nin en gözde mekanlarından Şinasi Lounge bir ilke imza daha atarak, bodrum katını da eğlence alanı olarak sektörün hizmetine sundu.
EĞLENCE YERALTINA İNDİ “Eğlence yeraltına indi” esprilerine konu olan işletme sabahın ilk ışıklarına kadar dolup taşıyor. Şinasi Sahne ismiyle Cuma ve Cumartesi gece 23:30’dan sonra müzik severleri farklı bir atmosferde ağırladıklarını belirten İşletmeci Hakan Denizli gördükleri ilgiden hayli memnun. Vokal-Gitarda Doğan Sertdemir’in seslendirdiği birbirinden güzel rock parçalarının yanı sıra Gitar-Synth Oğuzhan Konuralp, Bass-Gitar Oral Memili ve Davulda Burak Pekçetin’in müthiş performansı eşliğinde konuklar doyasıya eğleniyor. YERALTINDA EĞLENCE MODA OLDU Geniş, ferah ve bir o kadar da akustik ses düzeniyle şimdiden müzik tutkunlarının gözdesi olan Şinasi Sahne’de eğlence sabaha kadar sürüyor. İstanbul gece hayatını aratmayacak dekoru, birbirinden yetenekli müzisyenleri ve seslendirdiği parçalarla misafirlerini mest eden, hop oynatıp hop kaldıran Doğan Sertdemir’in performansını ‘çoookkk sıcak’ bulan misafirler de durumdan hali memnun görülüyor.
Şinasi Efendi Caddesi’nin en gözde mekanlarından Şinasi Lounge bir ilke imza daha atarak, bodrum katını da eğlence alanı olarak sektörün hizmetine sundu.

EĞLENCE YERALTINA İNDİ

“Eğlence yeraltına indi” esprilerine konu olan işletme sabahın ilk ışıklarına kadar dolup taşıyor.

Şinasi Sahne ismiyle Cuma ve Cumartesi gece 23:30’dan sonra müzik severleri farklı bir atmosferde ağırladıklarını belirten İşletmeci Hakan Denizli gördükleri ilgiden hayli memnun.

Vokal-Gitarda Doğan Sertdemir’in seslendirdiği birbirinden güzel rock parçalarının yanı sıra Gitar-Synth Oğuzhan Konuralp, Bass-Gitar Oral Memili ve Davulda Burak Pekçetin’in müthiş performansı eşliğinde konuklar doyasıya eğleniyor.

YERALTINDA EĞLENCE MODA OLDU

Geniş, ferah ve bir o kadar da akustik ses düzeniyle şimdiden müzik tutkunlarının gözdesi olan Şinasi Sahne’de eğlence sabaha kadar sürüyor. İstanbul gece hayatını aratmayacak dekoru, birbirinden yetenekli müzisyenleri ve seslendirdiği parçalarla misafirlerini mest eden, hop oynatıp hop kaldıran Doğan Sertdemir’in performansını ‘çoookkk sıcak’ bulan misafirler de durumdan hali memnun görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.