Kaplan, maç saatini bekliyor

SPOR 18.08.2023 - 14:09, Güncelleme: 18.08.2023 - 14:09 9922+ kez okundu.
 

Kaplan, maç saatini bekliyor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Şanlıurfaspor hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.
Yeni Adana Stadı'nda saat, 21:45'te oynanacak maçın saatini bekleyen Turuncu-Beyazlılarda Hüseyin Öztürk sakatlığı sebebiyle kadroda yer almadı. Adanaspor, ligin ilk maçında Boluspor'u 2-0 mağlup ederek, Çorum'un ardından averajla ikinciliğe yerleşti. Yine, 3 puana sahip Şanlıurfaspor ise averajla 5. sırada yer aldı. Bugün oynanacak Adanaspor A.Ş.-Astor Enerji Şanlıurfaspor maçında hakem Ozan Ergün görev yapacak. Ergün'ün yardımcılığını ise Şenol Bektaş ve Kadir Akıllı yaparken, dördüncü hakem ise Ayberk Demirbaş oldu.
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Şanlıurfaspor hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Yeni Adana Stadı'nda saat, 21:45'te oynanacak maçın saatini bekleyen Turuncu-Beyazlılarda Hüseyin Öztürk sakatlığı sebebiyle kadroda yer almadı.

Adanaspor, ligin ilk maçında Boluspor'u 2-0 mağlup ederek, Çorum'un ardından averajla ikinciliğe yerleşti. Yine, 3 puana sahip Şanlıurfaspor ise averajla 5. sırada yer aldı.
Bugün oynanacak Adanaspor A.Ş.-Astor Enerji Şanlıurfaspor maçında hakem Ozan Ergün görev yapacak. Ergün'ün yardımcılığını ise Şenol Bektaş ve Kadir Akıllı yaparken, dördüncü hakem ise Ayberk Demirbaş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.