Demirspor galibiyeti koruyamadı: 1-1

SPOR 21.08.2023 - 23:18, Güncelleme: 21.08.2023 - 23:18 5394+ kez okundu.
 

Demirspor galibiyeti koruyamadı: 1-1

Süper Lig'in ikinci haftasında İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Ankaragücü-Adana Demirspor karşılaşması 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
Adana Demirspor golü penaltıdan (Dk. 26)Mbaye Niang'dan kazanırken, ev sahibi MKE Ankaragücü'nün golü (Dk. 41) Efkan Bekiroğlu'ndan geldi. Bu sonucun ardından MKE Ankaragücü, bu sezonun ilk puanını alırken, Adana Demirspor ise ilk kaybını yaşadı ve puanını 4 yaptı.  Karşılaşma, Ankaragücü'nün maçlarını oynadığı Eryaman Stadı'nın zemininin sporcu sağlığı açısından müsabaka oynamaya uygun olmadığı gerekçesiyle Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynandı. Mavi-Lacivertliler, perşembe günü Genk ile Konferans Ligi'nde karşılaşacak.
Süper Lig'in ikinci haftasında İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Ankaragücü-Adana Demirspor karşılaşması 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Adana Demirspor golü penaltıdan (Dk. 26)Mbaye Niang'dan kazanırken, ev sahibi MKE Ankaragücü'nün golü (Dk. 41) Efkan Bekiroğlu'ndan geldi.

Bu sonucun ardından MKE Ankaragücü, bu sezonun ilk puanını alırken, Adana Demirspor ise ilk kaybını yaşadı ve puanını 4 yaptı. 


Karşılaşma, Ankaragücü'nün maçlarını oynadığı Eryaman Stadı'nın zemininin sporcu sağlığı açısından müsabaka oynamaya uygun olmadığı gerekçesiyle Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynandı.
Mavi-Lacivertliler, perşembe günü Genk ile Konferans Ligi'nde karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.