Şimşek'ten Pendik'e farklı tarife: 3-0

SPOR 18.09.2023 - 09:48, Güncelleme: 18.09.2023 - 09:48 3972+ kez okundu.
 

Şimşek'ten Pendik'e farklı tarife: 3-0

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in beşinci haftasında konuk ettiği Pendikspor'u 3-0 mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırdı.
Müsabaka Yeni Adana Stadı'nda oynandı. Mücadelede Mert Güzenge düdük çaldı. Yardımcılıklarını ise Özgür Ertem ile Ali Tuna üstlendi. Mavi-Lacivertliler, Pendikspor egelini3-0'lık skorla geçti. Karşılaşmanın gollerini 15 ve 41'de Mbaye Niang ve 88'de Emre Akbaba kaydetti. Bu sonuçla birlikte Adana Demirspor puanını 8'e yükseltti. Pendikspor ise 3 puanda kaldı. Oynadığı 4 karşılaşmanın 2'sini beraberlik, 2'sinde de galibiyet alan Adana Demirspor ligde, bir maç eksiğiyle 8 puanla 5. sırada yer aldı.
Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in beşinci haftasında konuk ettiği Pendikspor'u 3-0 mağlup ederek hanesine 3 puanı yazdırdı.

Müsabaka Yeni Adana Stadı'nda oynandı. Mücadelede Mert Güzenge düdük çaldı. Yardımcılıklarını ise Özgür Ertem ile Ali Tuna üstlendi. Mavi-Lacivertliler, Pendikspor egelini3-0'lık skorla geçti.

Karşılaşmanın gollerini 15 ve 41'de Mbaye Niang ve 88'de Emre Akbaba kaydetti. Bu sonuçla birlikte Adana Demirspor puanını 8'e yükseltti. Pendikspor ise 3 puanda kaldı.
Oynadığı 4 karşılaşmanın 2'sini beraberlik, 2'sinde de galibiyet alan Adana Demirspor ligde, bir maç eksiğiyle 8 puanla 5. sırada yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.