Adana İdmanyurdu puan dağıtmaya devam ediyor: 0-2

SPOR 16.10.2023 - 10:03, Güncelleme: 16.10.2023 - 10:03 1131+ kez okundu.
 

Adana İdmanyurdu puan dağıtmaya devam ediyor: 0-2

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde Adana’yı temsil eden tek takım olan Bitexen Adana İdmanyurdu, evinde Fatih Vatanspor’a 2-0 mağlup oldu.
Muharrem Gülergin Stadı’nda oynanan karşılaşmaya mutlak galibiyet için çıkan Adana İdmanyurdu maça 3 eksik oyuncusundan yoksun başladı. Maçın daha 8. Dakikasında Neslihan’ın golüne engel olamayan ev sahibi Adana İdmanyurdu bu dakikada 1-0 geriye düştü. Karşılaşmanın düdüğünü Mehmet İhsan çalarken, yardımcılıklarını Ahmet Canpolat ve Onur Gönül yaptı. Erhan Şahin ise 4. Hakem olarak görev aldı. NESLİHAN’I TUTAMADILAR Hafta içinde talihsiz bir şekilde evi yanan Songül’ün defansta yokluğunu hisseden Adana İdmanyurdu oyunda üstünlüğü bir türlü ele geçiremedi. Fatih Vatanspor’un golcü ismi Neslihan’ı tutmakta zorluk çeken Adana İdmanyurdu defansı gol yollarında da etkili olmaktan uzak bir performans sergiledi. Neslihan, kendisinin ve takımının ikinci golünü kafa ile kaydetti: 0-2. Maçta başka gol olmayınca Adana ekibi İdmanyurdu Kadın Futbol Takımı karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrılarak önemli bir maçtan daha puan çıkaramadı.  
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde Adana’yı temsil eden tek takım olan Bitexen Adana İdmanyurdu, evinde Fatih Vatanspor’a 2-0 mağlup oldu.

Muharrem Gülergin Stadı’nda oynanan karşılaşmaya mutlak galibiyet için çıkan Adana İdmanyurdu maça 3 eksik oyuncusundan yoksun başladı. Maçın daha 8. Dakikasında Neslihan’ın golüne engel olamayan ev sahibi Adana İdmanyurdu bu dakikada 1-0 geriye düştü. Karşılaşmanın düdüğünü Mehmet İhsan çalarken, yardımcılıklarını Ahmet Canpolat ve Onur Gönül yaptı. Erhan Şahin ise 4. Hakem olarak görev aldı.

NESLİHAN’I TUTAMADILAR

Hafta içinde talihsiz bir şekilde evi yanan Songül’ün defansta yokluğunu hisseden Adana İdmanyurdu oyunda üstünlüğü bir türlü ele geçiremedi.

Fatih Vatanspor’un golcü ismi Neslihan’ı tutmakta zorluk çeken Adana İdmanyurdu defansı gol yollarında da etkili olmaktan uzak bir performans sergiledi. Neslihan, kendisinin ve takımının ikinci golünü kafa ile kaydetti: 0-2.

Maçta başka gol olmayınca Adana ekibi İdmanyurdu Kadın Futbol Takımı karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrılarak önemli bir maçtan daha puan çıkaramadı.

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.