MERKEZ HAKEM KURULU’NDAN KINAMA

SPOR 12.12.2023 - 11:08, Güncelleme: 12.12.2023 - 11:08 1792+ kez okundu.
 

MERKEZ HAKEM KURULU’NDAN KINAMA

Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor müsabakasını yöneten hakem Halil Umut Meler’e yönelik saldırı Merkez Hakem Kurulu tarafından da kınandı.
“Bu saldırı sadece hakemlerimize değil, Türk futboluna da yapılmıştır” şeklinde devam eden açıklamada şunlara değinildi: “11.12.2023 tarihinde Ankara Eryaman Stadyumunda oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor müsabakasında çok değerli hakemimiz Halil Umut Meler'e yönelik saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Bu saldırı sadece hakemlerimize değil, Türk Futboluna da yapılmıştır. Merkez Hakem Kurulu olarak sonuna kadar hakemimizin yanında olduğumuzu ifade ederiz. Yasal ve idari süreci  yakından takip edeceğimizi ve bu olaya sebebiyet veren tüm sorumluların en ağır şekilde cezalandırılması adına olayın takipçisi olacağımızı beyan ederiz. Merkez Hakem Kurulu”
Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor müsabakasını yöneten hakem Halil Umut Meler’e yönelik saldırı Merkez Hakem Kurulu tarafından da kınandı.


“Bu saldırı sadece hakemlerimize değil, Türk futboluna da yapılmıştır” şeklinde devam eden açıklamada şunlara değinildi:
“11.12.2023 tarihinde Ankara Eryaman Stadyumunda oynanan MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor müsabakasında çok değerli hakemimiz Halil Umut Meler'e yönelik saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Bu saldırı sadece hakemlerimize değil, Türk Futboluna da yapılmıştır. Merkez Hakem Kurulu olarak sonuna kadar hakemimizin yanında olduğumuzu ifade ederiz.

Yasal ve idari süreci  yakından takip edeceğimizi ve bu olaya sebebiyet veren tüm sorumluların en ağır şekilde cezalandırılması adına olayın takipçisi olacağımızı beyan ederiz.

Merkez Hakem Kurulu”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.