Sorgulamaları Bitti, Adliye Yolundalar

GÜNDEM 21.12.2023 - 11:03, Güncelleme: 21.12.2023 - 11:04 3230+ kez okundu.
 

Sorgulamaları Bitti, Adliye Yolundalar

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne düzenlenen ihaleye fesat ve rüşvet operasyonunun şüphelileri az önce adliyeye sevk edildi.
İl Emniyet KOM Şube'nin Pazartesi sabah gerçekleştirdiği operasyonda on isim gözaltına alınmıştı, aralarında bazı Büyükşehir bürokratları ve reklam ajansı sahipleri de bulunuyordu. Polisin şebeke olarak nitelendirdiği ve 450 sayfalık ifade ve belgelerden oluşan dosyada en çok Mürüvet Sızlı'nın üzerinde durulduğu öğrenildi. BŞB Başkanı Zeydan Karalar'ın Başdanışmanı Mürüvvet Sızlı'nın çete liderlerine uygulandığı gibi en önde olduğu görüldü. Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilecek. Bilindiği üzere Zeydan Karalar belediyesine yönelik gözaltıların gerekçesini öğrendikten sonra dün ortak canlı yayına çıkmaktan son anda vazgeçmişti.
Adana Büyükşehir Belediyesi'ne düzenlenen ihaleye fesat ve rüşvet operasyonunun şüphelileri az önce adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet KOM Şube'nin Pazartesi sabah gerçekleştirdiği operasyonda on isim gözaltına alınmıştı, aralarında bazı Büyükşehir bürokratları ve reklam ajansı sahipleri de bulunuyordu.

Polisin şebeke olarak nitelendirdiği ve 450 sayfalık ifade ve belgelerden oluşan dosyada en çok Mürüvet Sızlı'nın üzerinde durulduğu öğrenildi. BŞB Başkanı Zeydan Karalar'ın Başdanışmanı Mürüvvet Sızlı'nın çete liderlerine uygulandığı gibi en önde olduğu görüldü.

Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilecek.

Bilindiği üzere Zeydan Karalar belediyesine yönelik gözaltıların gerekçesini öğrendikten sonra dün ortak canlı yayına çıkmaktan son anda vazgeçmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.