"BİZ İYİLİK SEVERİZ"

GÜNDEM 29.01.2024 - 10:56, Güncelleme: 29.01.2024 - 10:56 796+ kez okundu.
 

"BİZ İYİLİK SEVERİZ"

KIZILAY, "BİZ İyilik Severiz" Projesi ile Talasemi Hastalarına Destek Verecek.
Türkiye'nin öncü yardım kuruluşlarından Türk Kızılayı, "Biz İyilik Severiz" (BİS) projesi kapsamında talasemi hastalarına yönelik önemli bir adım attı. Pilot olarak Adana'da başlatılan proje, talasemi hastaları için sadık bağışçı havuzu oluşturmayı hedefliyor. Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, projenin detaylarını paylaşmak üzere Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel'i ziyaret etti.Proje, Türk Kızılayı ile Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi ve Adana Şehir Hastanesi'nin işbirliğiyle yürütülecek. İlk aşamada 300 talasemi hastasına yönelik olan proje, ilerleyen süreçte genişletilerek daha fazla hastayı kapsamayı hedefliyor. Ayrıca, proje kapsamında hastalarda komplikasyon oluşumunu en aza indirgeme çalışmaları da yapılacak. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ'DEN DESTEK Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Saygılı, projenin sadece Adana'da değil, diğer illerde de örnek olacağını vurgulayarak, "Biz İyilik Severiz" projesinin önemine dikkat çekti. Projenin amacının sadece tedavi değil, aynı zamanda farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti. Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel ise Kızılay'ın iyilik adına hayata geçirdiği projeleri yakından takip ettiklerini ifade ederek, projeye verdikleri destekten bahsetti. Tuncel, projenin hedeflerine ulaşması için ekip olarak ellerinden gelen çabayı göstereceklerini dile getirdi.
KIZILAY, "BİZ İyilik Severiz" Projesi ile Talasemi Hastalarına Destek Verecek.

Türkiye'nin öncü yardım kuruluşlarından Türk Kızılayı, "Biz İyilik Severiz" (BİS) projesi kapsamında talasemi hastalarına yönelik önemli bir adım attı. Pilot olarak Adana'da başlatılan proje, talasemi hastaları için sadık bağışçı havuzu oluşturmayı hedefliyor. Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, projenin detaylarını paylaşmak üzere Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel'i ziyaret etti.Proje, Türk Kızılayı ile Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi ve Adana Şehir Hastanesi'nin işbirliğiyle yürütülecek. İlk aşamada 300 talasemi hastasına yönelik olan proje, ilerleyen süreçte genişletilerek daha fazla hastayı kapsamayı hedefliyor. Ayrıca, proje kapsamında hastalarda komplikasyon oluşumunu en aza indirgeme çalışmaları da yapılacak.
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ'DEN DESTEK
Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Saygılı, projenin sadece Adana'da değil, diğer illerde de örnek olacağını vurgulayarak, "Biz İyilik Severiz" projesinin önemine dikkat çekti. Projenin amacının sadece tedavi değil, aynı zamanda farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti. Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel ise Kızılay'ın iyilik adına hayata geçirdiği projeleri yakından takip ettiklerini ifade ederek, projeye verdikleri destekten bahsetti. Tuncel, projenin hedeflerine ulaşması için ekip olarak ellerinden gelen çabayı göstereceklerini dile getirdi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.