MİLLETİMİZ KUTUPLAŞMADAN BIKTI

SİYASET 13.02.2024 - 11:19, Güncelleme: 13.02.2024 - 11:19 1827+ kez okundu.
 

MİLLETİMİZ KUTUPLAŞMADAN BIKTI

İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş beraberindeki heyetle birlikte başta merkez ilçeler olmak üzere tüm ilçeleri tek tek gezerek; bir taraftan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışları yaparak, bir taraftan halkla buluşarak önemli sayıda yeni yeni üyeler kazandırarak çalışmalarını aralıksız sürdürmektedirler.
Adana İl Başkanı Azime Kocacık ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş 3 gün içinde 7 ilçe de koordinasyon merkezinin açılışına katıldılar. Burada İl Başkanı Azime Kocacık yaptığı konuşmalarda şunları kaydetti. Kıymetli hemşehrilerim; Öncelikle partimize yeni katılan üyelerimize Hoş geldiniz diyerek sözlerime başlıyorum. Artık hepimiz biliyoruz ki mevcut yönetimdekiler hem ülke idaresinde hem de belediyecilikte halkımızı yoksulluğa sürüklemiş ve halkımızı bir çıkış kapısı aramaya mecbur bırakmışlardır. İYİ Parti Adana İl Başkanı olarak Ben de bugün burada diyorum ki biz İYİ Parti olarak tüm ilçelerimize hak ettiği huzuru refahı ve hizmeti getirmek için mutluluk getirmek için geldik inşallah tüm ilçelerimize hak ettiği huzuru refahı ve hizmeti getireceğiz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş’te yaptığı konuşmada; Sevgili vatandaşlarım ilçe belediye başkan adaylarımızla birlikte 3 gündür sizlerle birlikteyim. İmamoğlu, Kozan, Feke Saimbeyli, Tufanbeyli, Yumurtalık ve Karataş ilçelerimizin Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yaptık. Burada vatandaşlrımızla iç içe olduk. Sorunları sıkıntıları yakınen biliyorum, liyakatla yönetilmek sizin de hakkınız. Dünyanın en büyük şehirlerini, metropollerini gördüm, oralarda yaşadım. Büyükşehir nedir, nasıl yönetilir, izledim öğrendim deneyimledim. Adana başta olmak üzere insanlarımız güzel yaşam koşullarını hak ediyor. Milletimiz kutuplaşmadan bıktı, kavgaların arasında kalmaktan bıktı, Bizler iyi Parti olarak tüm sorunları çok iyi biliyoruz. Her bir vatandaşımızın derdi bizim derdimiz bizimle adalet için, refahın hakça paylaşımı için kardeşlik için, huzur için gelecek için, gelin bu yolu Birlikte yürüyelim diyorum. Size hain diyenlere de cahil diyenlere de mecbur değilsiniz hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum sizlerle birlikte başaracağız az kaldı dedi.
İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş beraberindeki heyetle birlikte başta merkez ilçeler olmak üzere tüm ilçeleri tek tek gezerek; bir taraftan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışları yaparak, bir taraftan halkla buluşarak önemli sayıda yeni yeni üyeler kazandırarak çalışmalarını aralıksız sürdürmektedirler.


Adana İl Başkanı Azime Kocacık ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş 3 gün içinde 7 ilçe de koordinasyon merkezinin açılışına katıldılar. Burada İl Başkanı Azime Kocacık yaptığı konuşmalarda şunları kaydetti. Kıymetli hemşehrilerim; Öncelikle partimize yeni katılan üyelerimize Hoş geldiniz diyerek sözlerime başlıyorum. Artık hepimiz biliyoruz ki mevcut yönetimdekiler hem ülke idaresinde hem de belediyecilikte halkımızı yoksulluğa sürüklemiş ve halkımızı bir çıkış kapısı aramaya mecbur bırakmışlardır. İYİ Parti
Adana İl Başkanı olarak Ben de bugün burada diyorum ki biz İYİ Parti olarak tüm ilçelerimize hak ettiği huzuru refahı ve hizmeti getirmek için mutluluk getirmek için geldik inşallah tüm ilçelerimize hak ettiği huzuru refahı ve hizmeti getireceğiz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş’te yaptığı konuşmada; Sevgili vatandaşlarım ilçe belediye başkan adaylarımızla birlikte 3 gündür
sizlerle birlikteyim. İmamoğlu, Kozan, Feke Saimbeyli, Tufanbeyli, Yumurtalık ve Karataş ilçelerimizin Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını yaptık. Burada vatandaşlrımızla iç içe olduk. Sorunları sıkıntıları yakınen biliyorum, liyakatla yönetilmek sizin de hakkınız. Dünyanın en büyük şehirlerini, metropollerini gördüm, oralarda yaşadım. Büyükşehir nedir, nasıl yönetilir, izledim öğrendim
deneyimledim. Adana başta olmak üzere insanlarımız güzel yaşam koşullarını hak ediyor. Milletimiz kutuplaşmadan bıktı, kavgaların arasında kalmaktan bıktı, Bizler iyi Parti olarak tüm sorunları çok iyi biliyoruz. Her bir vatandaşımızın derdi bizim derdimiz bizimle adalet için, refahın hakça paylaşımı için kardeşlik için, huzur için gelecek için, gelin bu yolu Birlikte yürüyelim diyorum. Size hain
diyenlere de cahil diyenlere de mecbur değilsiniz hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum sizlerle birlikte başaracağız az kaldı dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.