SEYHAN'I BİRLEŞTİREN ADAY

SİYASET 20.02.2024 - 15:20, Güncelleme: 20.02.2024 - 15:38 1621+ kez okundu.
 

SEYHAN'I BİRLEŞTİREN ADAY

Oya Tekin: Seyhan'ın Geleceği İçin Umudu Temsil Ediyor.
Seyhan Belediye Başkan adayı Oya Tekin, çalışmalarıyla fark yaratıyor. Sokak sokak, ev ev çalışmalarını sürdüren Tekin, Seyhanlıların gönlünde taht kuruyor. Kadın bir aday olarak, CHP Genel Merkezi tarafından tanıtılan üç kadın adaydan biri olan Tekin, toplumsal duyarlılığı ve liderlik vasıflarıyla dikkat çekiyor.1966 doğumlu üç çocuk annesi olan Tekin, avukatlık mesleğinin yanı sıra çevre, insan ve kadın hakları konularındaki duyarlılığıyla da biliniyor. Birçok sivil toplum kuruluşunda aktif olarak görev alan Tekin, çevre davalarının açılmasında önemli bir rol üstlendi. Ayrıca, "Madde Kullanımına Bağlı Suçlarda Mağdurlar: Kadınlar ve Çocuklar" başlıklı bir çalışma yaparak dikkat çeken bir rapor hazırladı. SEYHAN'IN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRECEĞİM Tekin, siyasette kadınların varlığını ve etkisini artırmak adına önemli adımlar attı. "Cam Tavanları Kırıyoruz" adlı kitabıyla kadın muhtar adaylarının mücadelesine destek veren Tekin, 2020 yılından beri CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini sürdürüyor.Seyhan Belediye Başkanlığı için adaylığını koyan Tekin, farklılıklara imza atmayı ve sosyal belediyeciliği en ücra noktalara taşımak amacıyla yola çıktı. Herkes için eşit hizmet ve ilkelerle Seyhanlıları bir araya getirmeyi hedefleyen Tekin, şehrin tüm toplumsal dokularını kucaklayarak hareket etmeyi ilke ediniyor. Güçlü liderlik ve toplumsal duyarlılıkla donatılmış olan Tekin, Seyhan'ın geleceğine ortak olmak için tüm Seyhanlıları birlikte hareket etmeye davet ediyor.
Oya Tekin: Seyhan'ın Geleceği İçin Umudu Temsil Ediyor.

Seyhan Belediye Başkan adayı Oya Tekin, çalışmalarıyla fark yaratıyor. Sokak sokak, ev ev çalışmalarını sürdüren Tekin, Seyhanlıların gönlünde taht kuruyor. Kadın bir aday olarak, CHP Genel Merkezi tarafından tanıtılan üç kadın adaydan biri olan Tekin, toplumsal duyarlılığı ve liderlik vasıflarıyla dikkat çekiyor.1966 doğumlu üç çocuk annesi olan Tekin, avukatlık mesleğinin yanı sıra çevre, insan ve kadın hakları konularındaki duyarlılığıyla da biliniyor. Birçok sivil toplum kuruluşunda aktif olarak görev alan Tekin, çevre davalarının açılmasında önemli bir rol üstlendi. Ayrıca, "Madde Kullanımına Bağlı Suçlarda Mağdurlar: Kadınlar ve Çocuklar" başlıklı bir çalışma yaparak dikkat çeken bir rapor hazırladı.


SEYHAN'IN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRECEĞİM
Tekin, siyasette kadınların varlığını ve etkisini artırmak adına önemli adımlar attı. "Cam Tavanları Kırıyoruz" adlı kitabıyla kadın muhtar adaylarının mücadelesine destek veren Tekin, 2020 yılından beri CHP Adana İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini sürdürüyor.Seyhan Belediye Başkanlığı için adaylığını koyan Tekin, farklılıklara imza atmayı ve sosyal belediyeciliği en ücra noktalara taşımak amacıyla yola çıktı. Herkes için eşit hizmet ve ilkelerle Seyhanlıları bir araya getirmeyi hedefleyen Tekin, şehrin tüm toplumsal dokularını kucaklayarak hareket etmeyi ilke ediniyor. Güçlü liderlik ve toplumsal duyarlılıkla donatılmış olan Tekin, Seyhan'ın geleceğine ortak olmak için tüm Seyhanlıları birlikte hareket etmeye davet ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.