DEM PARTİ ADAYLARINI AÇIKLADI

SİYASET 21.02.2024 - 09:49, Güncelleme: 21.02.2024 - 09:49 1300+ kez okundu.
 

DEM PARTİ ADAYLARINI AÇIKLADI

Adana'da İttifak Bozuldu: DEM Parti Adaylarını Açıkladı.
Dem Parti, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala bir adım attı ve adaylarını belirledi. Özellikle Adana'da yaşanan ittifak belirsizliğinin ardından partinin adaylarının netleşmesi, siyasi arenada büyük yankı uyandırdı. CHP'nin Yüreğir Belediye Başkan Adayı olarak belirlediği Ali Demirçalı, Adana'daki DEM Parti ile ittifak yapılmama kararı sonrası belirlenen isim oldu. Özellikle Adana Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Ceyhan'da DEM Parti adayları yarışacak.  BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE ADAYLARI NETLEŞTİ DEM Parti'nin adaylarını belirleme süreci tamamlandı ve şu isimler partinin temsilcileri olarak sahaya çıkacak: Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahat Mutluay, Ayşe Zilan, Seyhan'da Eşbaşkan Adayı Sever Uzun ve Mehmet Karakış, Yüreğir'de Eşbaşkan Adayı Şükran Efetürk ve Durmaz Özmen, Çukurova'da Eşbaşkan Adayı Feyruze Gümüş ve Mehmet Can Çelik, Ceyhan'da ise Eşbaşkan Adayı Delal Mamuk ve Cemal Gök. Bu karar, seçim dinamiklerini değiştirme potansiyeline sahip.
Adana'da İttifak Bozuldu: DEM Parti Adaylarını Açıkladı.

Dem Parti, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala bir adım attı ve adaylarını belirledi. Özellikle Adana'da yaşanan ittifak belirsizliğinin ardından partinin adaylarının netleşmesi, siyasi arenada büyük yankı uyandırdı. CHP'nin Yüreğir Belediye Başkan Adayı olarak belirlediği Ali Demirçalı, Adana'daki DEM Parti ile ittifak yapılmama kararı sonrası belirlenen isim oldu. Özellikle Adana Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Ceyhan'da DEM Parti adayları yarışacak. 
BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE ADAYLARI NETLEŞTİ
DEM Parti'nin adaylarını belirleme süreci tamamlandı ve şu isimler partinin temsilcileri olarak sahaya çıkacak: Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahat Mutluay, Ayşe Zilan, Seyhan'da Eşbaşkan Adayı Sever Uzun ve Mehmet Karakış, Yüreğir'de Eşbaşkan Adayı Şükran Efetürk ve Durmaz Özmen, Çukurova'da Eşbaşkan Adayı Feyruze Gümüş ve Mehmet Can Çelik, Ceyhan'da ise Eşbaşkan Adayı Delal Mamuk ve Cemal Gök. Bu karar, seçim dinamiklerini değiştirme potansiyeline sahip.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.