METEOROLOJİ UZMANI ŞEN ADANA'YI DA UYARDI

SAĞLIK-YAŞAM 09.04.2024 - 15:58, Güncelleme: 09.04.2024 - 15:58 1777+ kez okundu.
 

METEOROLOJİ UZMANI ŞEN ADANA'YI DA UYARDI

Meteoroloji Uzmanından Flaş Uyarı: Adana, Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Batman için Şiddetli Yağış Bekleniyor
Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen, sosyal medya hesabından Adana, Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Batman illeri için flaş bir uyarıda bulundu. Özellikle Mardin'e yönelik yapılan uyarıda, dün gece başlayan  şiddetli yağışların bugünde  devam etmesi bekleniyor. Şen'in yaptığı paylaşımda, güneydoğu Anadolu'daki yağışlara dikkat çekildiği ve Adana, Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Batman illerinde kuvvetli yağışlarla birlikte su baskınları yaşanabileceği belirtildi.  "SU BASKINLARI YAŞANABİLİR" Şen, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Bugün Güney doğu anadoludaki yağışlara dikkat. Bugün, Adana,Hatay, Gaziantep, Şanlı Urfa, Mardin, Batman da kuvvetli yağış su baskını yapabilir" dedi. Özellikle Mardin'de riskin daha yüksek olduğuna vurgu yapan Şen vatandaşların dikkatli olması gerektiği ve yağışlar nedeniyle oluşabilecek olumsuz durumlara karşı tedbirli olmaları gerektiğini ifade etti. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, sosyal medya üzerinden yaptığı uyarıyla bölge sakinlerini önlem almaları konusunda uyardı.
Meteoroloji Uzmanından Flaş Uyarı: Adana, Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Batman için Şiddetli Yağış Bekleniyor

Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen, sosyal medya hesabından Adana, Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Batman illeri için flaş bir uyarıda bulundu. Özellikle Mardin'e yönelik yapılan uyarıda, dün gece başlayan  şiddetli yağışların bugünde  devam etmesi bekleniyor. Şen'in yaptığı paylaşımda, güneydoğu Anadolu'daki yağışlara dikkat çekildiği ve Adana, Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin ve Batman illerinde kuvvetli yağışlarla birlikte su baskınları yaşanabileceği belirtildi. 


"SU BASKINLARI YAŞANABİLİR"

Şen, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Bugün Güney doğu anadoludaki yağışlara dikkat. Bugün, Adana,Hatay, Gaziantep, Şanlı Urfa, Mardin, Batman da kuvvetli yağış su baskını yapabilir" dedi. Özellikle Mardin'de riskin daha yüksek olduğuna vurgu yapan Şen vatandaşların dikkatli olması gerektiği ve yağışlar nedeniyle oluşabilecek olumsuz durumlara karşı tedbirli olmaları gerektiğini ifade etti. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, sosyal medya üzerinden yaptığı uyarıyla bölge sakinlerini önlem almaları konusunda uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.