İNSANCA YAŞAYACAĞIMIZ BİR MAAŞ İSTİYORUZ

EKONOMİ 10.06.2021 - 17:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2088+ kez okundu.
 

İNSANCA YAŞAYACAĞIMIZ BİR MAAŞ İSTİYORUZ

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube Başkan Adayı İrfan Turan:
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube Başkan Adayı İrfan Turan, "Gelin derneğimizi birlikte, çoğulcu, katılımcı, üretken bir anlayışla yönetelim" dedi. Turan, dil, din, cinsiyet ayrımı yapmadan tüm emeklilerin hak ve çıkarlarını birlikte koruyup geliştirme sözü verdi. Emeklilerin ülkenin sırtında kambur olmadığını söyleyen Turan, "Bizler çalışma hayatımız boyunca ürettik ve ürettiklerimizle ülkemizin gelişmesine ve büyümesine en büyük katkıyı sağladık" dedi. Turan şunları kaydetti: "Ödediğimiz sosyal güvenlik primleri ve vergilerle bugün aldığımız emekli maaşımızı anamızın ak sütü gibi helal ettik. Gelinen süreçte aldığımız emekli maaşları bugün hayatımızı sürdürmemize yetmez oldu. Ülkemizde yoksulluk sınırının 8 bin 500 lira, açlık sınırının 2 bin 850 lira olduğu günümüzde biz emeklilerin büyük çoğunluğu açlık sınırının altında yaşar olduk. Artık yeter diyoruz. Biz emekliler bu sefaleti kabul etmiyoruz, etmeyeceğiz. İnsanca yaşayacağımız bir maaş istiyoruz."   PROMOSYONU 2 KATINA ÇIKARACAĞIZ Yönetime gelmeleri halinde 3 yılda bir alınan banka promosyonunu banka ile görüşüp 80 bini bulan üyelerin de gücünü birleştirerek en az 2 katına çıkarmayı hedeflediğini anlatan Turan, şöyle devam etti: "80 bin üyemizin ödediği aidat gelirle ile emekli marketleri açacağız. tüm marketlerde emekli üyelerimizin ucuz ürünler almasını sağlayacağız. Aynı zamanda istihdam yaratıp üyelerimizin çocuklarına iş imkanı sağlayacağız. Yaşlı bakım evinin içinde bulunacağı sosyal tesisler yapacağız. Yapacağımız birçok sosyal kültürel proje ile üyelerimizin sosyal hayatını zenginleştirip hayatla bağlarını güçlendirip emekli insan gereksiz insan anlayışını ortadan kaldırarak emeklilerimizin yaşam deneyimlerini gelecek kuşaklara aktaracağız"
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube Başkan Adayı İrfan Turan:

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube Başkan Adayı İrfan Turan, "Gelin derneğimizi birlikte, çoğulcu, katılımcı, üretken bir anlayışla yönetelim" dedi.

Turan, dil, din, cinsiyet ayrımı yapmadan tüm emeklilerin hak ve çıkarlarını birlikte koruyup geliştirme sözü verdi. Emeklilerin ülkenin sırtında kambur olmadığını söyleyen Turan, "Bizler çalışma hayatımız boyunca ürettik ve ürettiklerimizle ülkemizin gelişmesine ve büyümesine en büyük katkıyı sağladık" dedi.

Turan şunları kaydetti: "Ödediğimiz sosyal güvenlik primleri ve vergilerle bugün aldığımız emekli maaşımızı anamızın ak sütü gibi helal ettik. Gelinen süreçte aldığımız emekli maaşları bugün hayatımızı sürdürmemize yetmez oldu. Ülkemizde yoksulluk sınırının 8 bin 500 lira, açlık sınırının 2 bin 850 lira olduğu günümüzde biz emeklilerin büyük çoğunluğu açlık sınırının altında yaşar olduk. Artık yeter diyoruz. Biz emekliler bu sefaleti kabul etmiyoruz, etmeyeceğiz. İnsanca yaşayacağımız bir maaş istiyoruz."

 

PROMOSYONU 2 KATINA ÇIKARACAĞIZ

Yönetime gelmeleri halinde 3 yılda bir alınan banka promosyonunu banka ile görüşüp 80 bini bulan üyelerin de gücünü birleştirerek en az 2 katına çıkarmayı hedeflediğini anlatan Turan, şöyle devam etti: "80 bin üyemizin ödediği aidat gelirle ile emekli marketleri açacağız. tüm marketlerde emekli üyelerimizin ucuz ürünler almasını sağlayacağız. Aynı zamanda istihdam yaratıp üyelerimizin çocuklarına iş imkanı sağlayacağız. Yaşlı bakım evinin içinde bulunacağı sosyal tesisler yapacağız. Yapacağımız birçok sosyal kültürel proje ile üyelerimizin sosyal hayatını zenginleştirip hayatla bağlarını güçlendirip emekli insan gereksiz insan anlayışını ortadan kaldırarak emeklilerimizin yaşam deneyimlerini gelecek kuşaklara aktaracağız"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.