Knauf güçlü performans çözümleri ve hizmetleriyle sektörde ayrışıyor

EKONOMİ 27.07.2021 - 11:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2579+ kez okundu.
 

Knauf güçlü performans çözümleri ve hizmetleriyle sektörde ayrışıyor

Katma değer sağlayan performans çözümleri ile sektörün ihtiyaçlarına beklentilerin ötesinde cevap veren Knauf, geniş ürün portföyünün yanı sıra satış sırasında ve satış sonrasında verdiği hizmetlerle yapı profesyonellerinin güvenilir çözüm ortağı oluyor.   90 ülkede 250’den fazla üretim tesisi ile alçı bazlı yapı malzemelerinde geniş çözümler sunan Knauf,yüzden fazla sistem kombinasyonunun yanı sıra kapsamlı hizmetleriyle de üretimin ve satışın ötesine geçiyor. Denetim, mock up hizmeti, eğitim hizmeti ve pazarlama desteği sunan Knauf, her adımda iş ortaklarının yanında yer alıyor.Knauf projelere satış öncesinde kuru yapı sistemleri ve sıva seçimi konusunda mock up hizmeti de vererek projenin performans beklentisine uygun, doğru çözümün belirlenmesinde yardımcı oluyor. Sonrasında isteğe bağlı şantiye denetim hizmeti de veren Knauf, seçilen ürünlerin doğru uygulanmasına katkı sunuyor.   Katma değer sağlayan performans çözümleri Sektörde çok seçenekli alçı bazlı plaka üreten bir çözüm ortağı olmanın ötesine geçmek istediklerini ifade eden Knauf Türkiye Genel Müdürü Ali Türker, müşterilerinin ürünler bağlamında hangi konularda desteğe ihtiyaç duyduklarını analiz ederek hizmetler geliştirdiklerini kaydetti. Türker, “Knauf’un bütünsel sistem yaklaşımını ve projenin şartname aşamasından anahtar teslimine kadar olan tüm süreçleri içeren hizmetlerimizi inşaat sektörü ile buluşturmak istiyoruz. Dünyanın en büyük alçı bazlı yapı malzemesi üreticisi olarak, sağladığımız geniş performans çözümleri ile dünya genelinde projelerin 1 numaralı çözüm ortağı olmak, 2021 yılı için en öncelikli hedefimiz.Yalnızca ürün olarak değil sistem olarak kullanıldığında da güçlü performans sunabilen çözümlerimiz var. Yüzün üzerinde sistem kombinasyonuna sahibiz. Destek hizmetlerimizle Knauf’un tercih edilirliliğini arttırıyoruz.Katma değer sağlayan performans çözümlerimiz ile sektörün ihtiyaçlarına cevap verdiğimizi hatta kimi zaman bu ihtiyaçlara farkındalık yarattığımızı söyleyebiliriz. Yapı sektöründe her zaman kapsamlı hizmet sunan çözüm ortağı olmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Katma değer sağlayan performans çözümleri ile sektörün ihtiyaçlarına beklentilerin ötesinde cevap veren Knauf, geniş ürün portföyünün yanı sıra satış sırasında ve satış sonrasında verdiği hizmetlerle yapı profesyonellerinin güvenilir çözüm ortağı oluyor.

 

90 ülkede 250’den fazla üretim tesisi ile alçı bazlı yapı malzemelerinde geniş çözümler sunan Knauf,yüzden fazla sistem kombinasyonunun yanı sıra kapsamlı hizmetleriyle de üretimin ve satışın ötesine geçiyor. Denetim, mock up hizmeti, eğitim hizmeti ve pazarlama desteği sunan Knauf, her adımda iş ortaklarının yanında yer alıyor.Knauf projelere satış öncesinde kuru yapı sistemleri ve sıva seçimi konusunda mock up hizmeti de vererek projenin performans beklentisine uygun, doğru çözümün belirlenmesinde yardımcı oluyor. Sonrasında isteğe bağlı şantiye denetim hizmeti de veren Knauf, seçilen ürünlerin doğru uygulanmasına katkı sunuyor.

 

Katma değer sağlayan performans çözümleri

Sektörde çok seçenekli alçı bazlı plaka üreten bir çözüm ortağı olmanın ötesine geçmek istediklerini ifade eden Knauf Türkiye Genel Müdürü Ali Türker, müşterilerinin ürünler bağlamında hangi konularda desteğe ihtiyaç duyduklarını analiz ederek hizmetler geliştirdiklerini kaydetti. Türker, “Knauf’un bütünsel sistem yaklaşımını ve projenin şartname aşamasından anahtar teslimine kadar olan tüm süreçleri içeren hizmetlerimizi inşaat sektörü ile buluşturmak istiyoruz. Dünyanın en büyük alçı bazlı yapı malzemesi üreticisi olarak, sağladığımız geniş performans çözümleri ile dünya genelinde projelerin 1 numaralı çözüm ortağı olmak, 2021 yılı için en öncelikli hedefimiz.Yalnızca ürün olarak değil sistem olarak kullanıldığında da güçlü performans sunabilen çözümlerimiz var. Yüzün üzerinde sistem kombinasyonuna sahibiz. Destek hizmetlerimizle Knauf’un tercih edilirliliğini arttırıyoruz.Katma değer sağlayan performans çözümlerimiz ile sektörün ihtiyaçlarına cevap verdiğimizi hatta kimi zaman bu ihtiyaçlara farkındalık yarattığımızı söyleyebiliriz. Yapı sektöründe her zaman kapsamlı hizmet sunan çözüm ortağı olmayı amaçlıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.