‘KOŞAR ADIM LÖSEV’ ADANA DA EĞİTİM İÇİN KOŞTU

GÜNDEM 11.01.2022 - 10:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2062+ kez okundu.
 

‘KOŞAR ADIM LÖSEV’ ADANA DA EĞİTİM İÇİN KOŞTU

  Lösemi ve kanser mücadelesi veren çocuklar için sayıları 5 milyona yaklaşan LÖSEV (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) gönüllüleri kansere karşı farkındalık ve kaynak sağlamak adına birçok projede buluşuyor. Türkiye’nin farklı noktalarında gerçekleşen sportif aktivite ve maratonlara “Koşar Adım LÖSEV” adıyla katılan LÖSEV Gönüllüleri Uluslararası Adana 12. Kurtuluş Yarı Maratonunda çocuklar için koştu. Yaşıtları okul sıralarında eğitimlerine devam ederek, spor ve sanatla buluşarak, sosyal ve kültürel olarak gelişirken, lösemili çocuklar küçük yaşlarından itibaren hastane odalarında kanserle mücadelede ediyor. Üstelik lösemiyi yendikten sonra da yaşıtlarıyla aralarında kapatılması güç olan eğitimden uzak geçirdikleri bir zaman dilimi kalıyor. LÖSEV, sağlıkta olduğu gibi eğitimde de çocukların hayatına destek olmak amacıyla geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Koşar Adım Gönüllüleri ile bu yıl da çocukların eğitim giderleri için Uluslararası 12. Adana Kurtuluş Yarı Maratonunda yerini aldı. Eğitim açıklarını kapatmaya çalışan minik kahramanlara bir destek de “Biz koşalım, onlar okusun” diyen sporseverlerden geldi. Koşar Adım LÖSEV Takımı’na kayıt yaptırıp,  12. Adana Uluslararası Kurtuluş Yarı Maratonu’nda koşan sporseverler çocuklar için koştu. Kampanyadan elde edilen gelirle LÖSEV’in Canım Kardeşim Ders Evleri’nde eğitim alacak minik kahramanlarımızın eğitim giderleri karşılanacak.     Gönüllü olmak için www.losev.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.  

 

Lösemi ve kanser mücadelesi veren çocuklar için sayıları 5 milyona yaklaşan LÖSEV (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) gönüllüleri kansere karşı farkındalık ve kaynak sağlamak adına birçok projede buluşuyor. Türkiye’nin farklı noktalarında gerçekleşen sportif aktivite ve maratonlara “Koşar Adım LÖSEV” adıyla katılan LÖSEV Gönüllüleri Uluslararası Adana 12. Kurtuluş Yarı Maratonunda çocuklar için koştu.

Yaşıtları okul sıralarında eğitimlerine devam ederek, spor ve sanatla buluşarak, sosyal ve kültürel olarak gelişirken, lösemili çocuklar küçük yaşlarından itibaren hastane odalarında kanserle mücadelede ediyor. Üstelik lösemiyi yendikten sonra da yaşıtlarıyla aralarında kapatılması güç olan eğitimden uzak geçirdikleri bir zaman dilimi kalıyor. LÖSEV, sağlıkta olduğu gibi eğitimde de çocukların hayatına destek olmak amacıyla geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Koşar Adım Gönüllüleri ile bu yıl da çocukların eğitim giderleri için Uluslararası 12. Adana Kurtuluş Yarı Maratonunda yerini aldı.

Eğitim açıklarını kapatmaya çalışan minik kahramanlara bir destek de “Biz koşalım, onlar okusun” diyen sporseverlerden geldi. Koşar Adım LÖSEV Takımı’na kayıt yaptırıp,  12. Adana Uluslararası Kurtuluş Yarı Maratonu’nda koşan sporseverler çocuklar için koştu. Kampanyadan elde edilen gelirle LÖSEV’in Canım Kardeşim Ders Evleri’nde eğitim alacak minik kahramanlarımızın eğitim giderleri karşılanacak.

 

 

Gönüllü olmak için www.losev.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.