Kozan’da çocukların yüzünde “Gülücük” açtı!

GÜNDEM 22.09.2021 - 17:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1420+ kez okundu.
 

Kozan’da çocukların yüzünde “Gülücük” açtı!

Gülücük İçin +1 Gönüllü Topluluğu, yeni bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. Kozan’da çocukları sevindiren gönüllüler, dayanışma ile her zorluğun aşılacağını söyledi.
Gülücük İçin +1 Gönüllü Topluluğu Ekip Lideri Harun Kaplan, etkinliklerin devam edeceğini ve dayanışmanın önemini bir kez daha görmenin sevincini yaşadıklarını söyledi. Kaplan, destekçilere ve gönüllü ekibe teşekkür etti. Gönüllülerin; Hatay, İstanbul, Mersin ve İzmir’den topladıklarını hediyeler çocuklara ulaştırıldı. Gönüllülerin verdikleri destek de çocukların yüzlerini bir kez daha güldürdü.    Dünya ülkeleri ile birlikte Türkiye’de de yaşanan Covid-19 vakaları, büyüklerin olduğu gibi çocukların da eğitim ve sosyal hayatlarını önemli ölçüde etkiledi. Yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla Gülücük İçin gönüllüleri, Adana’nın Kozan ilçesi Akdam köyünde çocuklarla birlikte eğlendi. Çocuklarla oyunlar oynayıp, şarkılar söyleyen gönüllüler, dans da etti. Çocuklar ikram edilen lokumlardan yerken, Polonyalı gönüllü Anna, çocuklara hediyeler verip tebessümlerini izledi. İzmir’den gelen gönüllü İbrahim, çocukların düşlerine dokunduklarını, geleceğe umutla bakmaları için bir gülücük olduklarını söyledi.     Gönüllüler ayrıca kendi aralarında topladıkları bot, mont, çorap, kırtasiye malzemeleri ve kitapları hediye etti. Çocukların mutluluklarının görülmeye değer olduğunu söyleyen Diş Dünyası’ndan Arzu ve Anıl, çocuklar için diş macunu ve fırçası hediye etti. Gönüllü Demet de mutlu çocukların eğitimlerinin de artacağını söyledi.
Gülücük İçin +1 Gönüllü Topluluğu, yeni bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. Kozan’da çocukları sevindiren gönüllüler, dayanışma ile her zorluğun aşılacağını söyledi.

Gülücük İçin +1 Gönüllü Topluluğu Ekip Lideri Harun Kaplan, etkinliklerin devam edeceğini ve dayanışmanın önemini bir kez daha görmenin sevincini yaşadıklarını söyledi. Kaplan, destekçilere ve gönüllü ekibe teşekkür etti. Gönüllülerin; Hatay, İstanbul, Mersin ve İzmir’den topladıklarını hediyeler çocuklara ulaştırıldı. Gönüllülerin verdikleri destek de çocukların yüzlerini bir kez daha güldürdü.

   Dünya ülkeleri ile birlikte Türkiye’de de yaşanan Covid-19 vakaları, büyüklerin olduğu gibi çocukların da eğitim ve sosyal hayatlarını önemli ölçüde etkiledi. Yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla Gülücük İçin gönüllüleri, Adana’nın Kozan ilçesi Akdam köyünde çocuklarla birlikte eğlendi. Çocuklarla oyunlar oynayıp, şarkılar söyleyen gönüllüler, dans da etti. Çocuklar ikram edilen lokumlardan yerken, Polonyalı gönüllü Anna, çocuklara hediyeler verip tebessümlerini izledi. İzmir’den gelen gönüllü İbrahim, çocukların düşlerine dokunduklarını, geleceğe umutla bakmaları için bir gülücük olduklarını söyledi.

    Gönüllüler ayrıca kendi aralarında topladıkları bot, mont, çorap, kırtasiye malzemeleri ve kitapları hediye etti. Çocukların mutluluklarının görülmeye değer olduğunu söyleyen Diş Dünyası’ndan Arzu ve Anıl, çocuklar için diş macunu ve fırçası hediye etti. Gönüllü Demet de mutlu çocukların eğitimlerinin de artacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.