“MİLLET İTTİFAKI ÇUKUROVA İLÇE BAŞKANLARI VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

SİYASET 07.06.2021 - 14:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2506+ kez okundu.
 

“MİLLET İTTİFAKI ÇUKUROVA İLÇE BAŞKANLARI VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”

  Seçim olacakmış gibi çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren millet ittifakının Çukurova İlçe Başkanları İyi Partili Mustafa İlker AKÇA, Yardımcısı Yücel YÜCE ve CHP’li Remzi Ümit ATAY , Yardımcısı Başer TÜRKMEN ve CHP (YDK) Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Bülent MARAKLI ile birlikte Karahan, Salbaş ve Kaşoba Mahallesinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe Başkanları burada yaptıkları ortak açıklamada şunları kaydettiler: “ Her hafta sonu gelenek haline getirdiğimiz mahalle ve köy gezilerimizi aralıksız sürdürmekteyiz. Gittiğimiz her mahalle ve köylerde bizlere gösterilen yakın ilgi ne kadar isabetli çalışmalar yaptığımızı ortaya koyuyor. Bitip tükenmek bilmeyen enerjimizle tüm vatandaşların yanında, hizmetinde olacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Burada aldığımız sorunlarla ilgili notları konularla ilgili kişilere ulaştırıp, Millet İttifakı olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Yol ve birçok meselede ihtiyaçların yerine getirilmesinden dolayı Millet İttifakı İlçe Başkanlarına teşekkür eden muhtar ve vatandaşlar neredeyse sorunu kalmayan bir yerleşim yerlerine sahip olduklarını belirterek ziyaretleri için İyi Parti Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker AKÇA ve CHP İlçe Başkanı Remzi Ümit ATAY ‘ a teşekkür ettiler. Başkan AKÇA ve ATAY da ev sahiplikleri için Karahan, Salbaş ve Kaşoba mahalle muhtarlarına teşekkür ederek, duydukları memnuniyeti dile getirdi. “

 

Seçim olacakmış gibi çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren millet ittifakının Çukurova İlçe Başkanları İyi Partili Mustafa İlker AKÇA, Yardımcısı Yücel YÜCE ve CHP’li Remzi Ümit ATAY , Yardımcısı Başer TÜRKMEN ve CHP (YDK) Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Bülent MARAKLI ile birlikte Karahan, Salbaş ve Kaşoba Mahallesinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe Başkanları burada yaptıkları ortak açıklamada şunları kaydettiler:

“ Her hafta sonu gelenek haline getirdiğimiz mahalle ve köy gezilerimizi aralıksız sürdürmekteyiz. Gittiğimiz her mahalle ve köylerde bizlere gösterilen yakın ilgi ne kadar isabetli çalışmalar yaptığımızı ortaya koyuyor. Bitip tükenmek bilmeyen enerjimizle tüm vatandaşların yanında, hizmetinde olacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Burada aldığımız sorunlarla ilgili notları konularla ilgili kişilere ulaştırıp, Millet İttifakı olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.

Yol ve birçok meselede ihtiyaçların yerine getirilmesinden dolayı Millet İttifakı İlçe Başkanlarına teşekkür eden muhtar ve vatandaşlar neredeyse sorunu kalmayan bir yerleşim yerlerine sahip olduklarını belirterek ziyaretleri için İyi Parti Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker AKÇA ve CHP İlçe Başkanı Remzi Ümit ATAY ‘ a teşekkür ettiler.

Başkan AKÇA ve ATAY da ev sahiplikleri için Karahan, Salbaş ve Kaşoba mahalle muhtarlarına teşekkür ederek, duydukları memnuniyeti dile getirdi. “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.