NUMEROLOJİ TÜRKİYE İLE SAYILARIN GİZEMİ ÇÖZÜLÜYOR

KÜLTÜR-SANAT 18.08.2021 - 10:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 3164+ kez okundu.
 

NUMEROLOJİ TÜRKİYE İLE SAYILARIN GİZEMİ ÇÖZÜLÜYOR

Numerolog Eylem Sedef Dilber’in kaleme aldığı Numeroloji Türkiye, insan yaşamındaki tüm dönüm noktalarını sayılar üzerinden yorumluyor. Gün içerisinde her gün karşılaştığımız sayılar, doğum tarihimizdeki her bir sayının, hatta isimlerimizin sayısal değerlerinin varoluşsal gerçeklerimizden biri olduğunu vurguluyor. Doğduğumuz andan itibaren bizimle gelen veya seçtiğimiz tüm sayıların gizemlerini bir bir çözen Numeroloji Türkiye, yaşamsal deneyimler ve önerilerle de okura farklı bir yol çizme konusunda rehberlik eden bir kitap. Kişisel gelişim süreçleri içerisinde, bilerek ve isteyerek ya da tamamen tesadüfen dâhil olduğumuz süreçlerin aslında çok önceden tasarlanmış bir planın parçası olduğunu anımsatıyor. Sayılar Gerçekten Kaderimiz Mi? “Bu kitapla ismimiz ve doğum tarihimiz ile hayatımızdaki telefon numaramızdan tutun da yaptığımız meslek unvanına, kimlik numaramızdan iş yeri sicil numaramıza, oturduğumuz evin kapı numarasından çocuğunuza koyduğunuz isme, işe başlatılacak personelin hangi departmana uygun olduğundan, tabela isminize kadar tüm rakam ve harflerin hayatımıza tesadüfen girmediğini anlayacaksınız.” Numeroloji Türkiye; bu konuda çalışmalar yapmış, kadim geleneklerden ve üstatlardan da bilgiler verirken çağın önemli numeroloji uzmanlarının engin deneyimlerinden de kesitler sunuyor. 1980 Ankara doğumlu Eylem Sedef Dilber, numeroloji eğitimini aldı. Bu konuda çalışmalarını sürdüren yazarın ilk eseri olan Numeroloji Türkiye, Yazardan Direkt Yayınevi’nden yayımlandı. 

Numerolog Eylem Sedef Dilber’in kaleme aldığı Numeroloji Türkiye, insan yaşamındaki tüm dönüm noktalarını sayılar üzerinden yorumluyor. Gün içerisinde her gün karşılaştığımız sayılar, doğum tarihimizdeki her bir sayının, hatta isimlerimizin sayısal değerlerinin varoluşsal gerçeklerimizden biri olduğunu vurguluyor.

Doğduğumuz andan itibaren bizimle gelen veya seçtiğimiz tüm sayıların gizemlerini bir bir çözen Numeroloji Türkiye, yaşamsal deneyimler ve önerilerle de okura farklı bir yol çizme konusunda rehberlik eden bir kitap. Kişisel gelişim süreçleri içerisinde, bilerek ve isteyerek ya da tamamen tesadüfen dâhil olduğumuz süreçlerin aslında çok önceden tasarlanmış bir planın parçası olduğunu anımsatıyor.

Sayılar Gerçekten Kaderimiz Mi?

“Bu kitapla ismimiz ve doğum tarihimiz ile hayatımızdaki telefon numaramızdan tutun da yaptığımız meslek unvanına, kimlik numaramızdan iş yeri sicil numaramıza, oturduğumuz evin kapı numarasından çocuğunuza koyduğunuz isme, işe başlatılacak personelin hangi departmana uygun olduğundan, tabela isminize kadar tüm rakam ve harflerin hayatımıza tesadüfen girmediğini anlayacaksınız.”

Numeroloji Türkiye; bu konuda çalışmalar yapmış, kadim geleneklerden ve üstatlardan da bilgiler verirken çağın önemli numeroloji uzmanlarının engin deneyimlerinden de kesitler sunuyor. 1980 Ankara doğumlu Eylem Sedef Dilber, numeroloji eğitimini aldı. Bu konuda çalışmalarını sürdüren yazarın ilk eseri olan Numeroloji Türkiye, Yazardan Direkt Yayınevi’nden yayımlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.