SERİNİN SONU GALİBİYET OLSUN!

SPOR 23.08.2021 - 17:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1342+ kez okundu.
 

SERİNİN SONU GALİBİYET OLSUN!

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta sahasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.
Mavi lacivertliler, sezonun ilk karşılaşmasında Fenerbahçe'ye 1-0'lık skorla yenilirken, ligin ikinci maçını deplasmanda komşu Kayserispor ile oynadı. Kayserispor'un golü 17. dakikada Gökhan Sazdağı'ndan gelirken, Adana Demirspor'un golünü ise 62. dakikada David Akintola kaydetti. Mavi lacivertliler, bu karşılaşmadan berabere ayrılarak 1 puanla Adana'ya döndü.  Adana Demirspor, Kayserispor maçındaki istatistiklere göre, topla oynama yüzdesi açısından yüzde 65'le önde. Oyuncuların paslardaki isabet oranı ise yüzde 83'ü buldu.  Adana Demirspor, Konya maçı hazırlıklarını ise sürdürüyor. Teknik Direktör Samet Aybaba gözetiminde teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalarını yoğunlaştıran mavi lacivertliler, Konyaspor karşısına mutlak galibiyet için çıkacak. Adana Demirspor- Konyaspor arasındaki karşılaşma 17 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'te oynanacak.
Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta sahasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Mavi lacivertliler, sezonun ilk karşılaşmasında Fenerbahçe'ye 1-0'lık skorla yenilirken, ligin ikinci maçını deplasmanda komşu Kayserispor ile oynadı. Kayserispor'un golü 17. dakikada Gökhan Sazdağı'ndan gelirken, Adana Demirspor'un golünü ise 62. dakikada David Akintola kaydetti. Mavi lacivertliler, bu karşılaşmadan berabere ayrılarak 1 puanla Adana'ya döndü. 

Adana Demirspor, Kayserispor maçındaki istatistiklere göre, topla oynama yüzdesi açısından yüzde 65'le önde. Oyuncuların paslardaki isabet oranı ise yüzde 83'ü buldu. 
Adana Demirspor, Konya maçı hazırlıklarını ise sürdürüyor. Teknik Direktör Samet Aybaba gözetiminde teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalarını yoğunlaştıran mavi lacivertliler, Konyaspor karşısına mutlak galibiyet için çıkacak. Adana Demirspor- Konyaspor arasındaki karşılaşma 17 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45'te oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.