ŞİMŞEK'İN TEK HEDEFİ VAR!

SPOR 26.09.2022 - 17:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2036+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK'İN TEK HEDEFİ VAR!

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta ağırlayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor.    Ligde maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan mavi lacivertliler, Galatasaray önünde de iyi bir performas göstererek 3 puan almanın hesaplarını yapıyor.  Adana Demirspor'un 5 galibiyeti, 1 beraberliği, 1 mağlubiyeti var. 7 maçta 16 gol atan mavi lacivertliler, kalesinde 9 gol gördü, puanı ise 16.   Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Galatasaray'ın güçlü bir rakip olduğunu ancak, kendi sahalarında oynamanın avantajını kullanmak istediklerini söyledi. Montella, en son karşılaştıkları Antalyaspor deplasmanında iyi bir mücadele sergilediklerini anımsatarak, Galatasaray maçında da aynı perfonması ortaya koymayı planladıklarını anlattı. Montella, "Hazırlıklarımız sürüyor, bizim amacımız her maçta daha iyi bir performans sergilemek" dedi.  Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak da geçtiğimiz günlerde gazetecilerle yaptığı toplantıda, artık hiçir takıma karşı tedbir alarak oynamayacaklarını belirterek, "Her maçta tek hedefimiz galibiyet olacak." dedi.  Bu arada, bu sezon 7 maçta 2 gol ve 2 asistle 4 gole katkı sağlayan Nijeryalı yıldız Onyekuru'nun maç gününe kadar hazır hale getirilmesi planlanıyor.    Adana Demirspor'un bu sezon ligde yaptığı karşılaşmalarda aldığı sonuçlar şöyle:  Giresunspor- Adana Demirspor: 2-3 Adana Demirspor- Sivasspor: 3-0  Fenerbahçe-Adana Demirspor: 4-2 Adana Demirspor- Ümraniyespor: 1-0 Hatayspor- Adana Demirspor: 1-1 Adana Demirspor- Trabzonspor: 3-2 Antalyaspor- Adana Demirspor: 0-3 Bu arada, Adana Demirspor ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşma 1 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'de başlayacak.

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta ağırlayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor. 

 

Ligde maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan mavi lacivertliler, Galatasaray önünde de iyi bir performas göstererek 3 puan almanın hesaplarını yapıyor. 


Adana Demirspor'un 5 galibiyeti, 1 beraberliği, 1 mağlubiyeti var. 7 maçta 16 gol atan mavi lacivertliler, kalesinde 9 gol gördü, puanı ise 16.

 


Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Galatasaray'ın güçlü bir rakip olduğunu ancak, kendi sahalarında oynamanın avantajını kullanmak istediklerini söyledi. Montella, en son karşılaştıkları Antalyaspor deplasmanında iyi bir mücadele sergilediklerini anımsatarak, Galatasaray maçında da aynı perfonması ortaya koymayı planladıklarını anlattı. Montella, "Hazırlıklarımız sürüyor, bizim amacımız her maçta daha iyi bir performans sergilemek" dedi. 
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak da geçtiğimiz günlerde gazetecilerle yaptığı toplantıda, artık hiçir takıma karşı tedbir alarak oynamayacaklarını belirterek, "Her maçta tek hedefimiz galibiyet olacak." dedi. 


Bu arada, bu sezon 7 maçta 2 gol ve 2 asistle 4 gole katkı sağlayan Nijeryalı yıldız Onyekuru'nun maç gününe kadar hazır hale getirilmesi planlanıyor. 

 


Adana Demirspor'un bu sezon ligde yaptığı karşılaşmalarda aldığı sonuçlar şöyle: 
Giresunspor- Adana Demirspor: 2-3
Adana Demirspor- Sivasspor: 3-0 
Fenerbahçe-Adana Demirspor: 4-2
Adana Demirspor- Ümraniyespor: 1-0
Hatayspor- Adana Demirspor: 1-1
Adana Demirspor- Trabzonspor: 3-2
Antalyaspor- Adana Demirspor: 0-3
Bu arada, Adana Demirspor ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşma 1 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'de başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.