ŞİMŞEK, KARAGÜMRÜK’E HAZIR!

SPOR 21.01.2022 - 16:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1675+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, KARAGÜMRÜK’E HAZIR!

Süper Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bugünkü Karagümrük maçıyla yeni bir çıkış yakalamak istiyor.
Kayserispor ile 1-1’lik beraberliğin ardından deplasmanda Konyaspor’a 1-0 mağlup olan mavi lacivertliler, Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimde Karagümrük maçı için iyi hazırlandı.  Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak da antrenmanlara katılarak futbolculara moral verdi.  Mavi lacivertlilerin, oynayacağı karşılaşma; bugün (22 Ocak Cumartesi) saat 16.00'da Yeni Adana Şehir Stadı'nda olacak.  Adana Demirspor, geride kalan 22 maçta 9 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyet aldı. Mavi lacivertliler, bu karşılaşmalarda 30 gol atarken, kalesinde 25 gol gördü. Ligin 8. sırasındaki Adana Demirspor'un 34 puanı bulunuyor.  Puan cetvelinin 12. sırasında ve 30 puanı olan Karagümrük'ün ise 8 galibiyeti, 6 beraberliği ve 8 mağlubiyeti var.
Süper Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bugünkü Karagümrük maçıyla yeni bir çıkış yakalamak istiyor.

Kayserispor ile 1-1’lik beraberliğin ardından deplasmanda Konyaspor’a 1-0 mağlup olan mavi lacivertliler, Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimde Karagümrük maçı için iyi hazırlandı. 


Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak da antrenmanlara katılarak futbolculara moral verdi. 


Mavi lacivertlilerin, oynayacağı karşılaşma; bugün (22 Ocak Cumartesi) saat 16.00'da Yeni Adana Şehir Stadı'nda olacak. 
Adana Demirspor, geride kalan 22 maçta 9 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyet aldı. Mavi lacivertliler, bu karşılaşmalarda 30 gol atarken, kalesinde 25 gol gördü. Ligin 8. sırasındaki Adana Demirspor'un 34 puanı bulunuyor. 


Puan cetvelinin 12. sırasında ve 30 puanı olan Karagümrük'ün ise 8 galibiyeti, 6 beraberliği ve 8 mağlubiyeti var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.