ŞİMŞEK, LİDERLE OYNUYOR!

SPOR 03.12.2021 - 16:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2345+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, LİDERLE OYNUYOR!

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta Trabzonspor ile karşıya karşıya gelecek.
Türkiye Kupası 4. Turu'nda Serikspor'u 5-0'lık sonuçla yenerek moral bulan mavi lacivertliler, Trabzon'a moralle gitti.  Teknik Direktör Vincenzo Montella ile Trabzonspor maçı için sıkı bir hazırlık dönemi geçiren mavi lacivertli ekip, 26 maçlık yenilmezlik unvanını elinde bulunduran Trabzon ile kora kor bir mücadele sergilemek istiyor.  Trabzonspor- Adana Demirspor karşılaşması bugün (Cumartesi) saat 16.00'da oynanacak.  Ligde Beşiktaş'la oynadığı karşılaşmayı 3-0'dan 3-3'e taşımayı başaran mavi lacivertlilerin Trabzon'da yine aynı oyun temposuyla oynaması bekleniyor. Ligde 9. sırada bulunan Adana Demirspor'un 14 maçta 20 puanı bulunuyor.
Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta Trabzonspor ile karşıya karşıya gelecek.

Türkiye Kupası 4. Turu'nda Serikspor'u 5-0'lık sonuçla yenerek moral bulan mavi lacivertliler, Trabzon'a moralle gitti. 

Teknik Direktör Vincenzo Montella ile Trabzonspor maçı için sıkı bir hazırlık dönemi geçiren mavi lacivertli ekip, 26 maçlık yenilmezlik unvanını elinde bulunduran Trabzon ile kora kor bir mücadele sergilemek istiyor. 

Trabzonspor- Adana Demirspor karşılaşması bugün (Cumartesi) saat 16.00'da oynanacak. 
Ligde Beşiktaş'la oynadığı karşılaşmayı 3-0'dan 3-3'e taşımayı başaran mavi lacivertlilerin Trabzon'da yine aynı oyun temposuyla oynaması bekleniyor. Ligde 9. sırada bulunan Adana Demirspor'un 14 maçta 20 puanı bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.