Sokak sütü pahalandı!

GÜNDEM 12.10.2020 - 17:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1234+ kez okundu.
 

Sokak sütü pahalandı!

  Adana’da litresi 3,5 liradan satılan sokak sütü 4 liraya yükseldi.  Bu yıl içinde ikinci kez zam yapan sokak sütçüleri, besicilerin girdi maliyetlerindeki artışı gerekçe gösterip fiyat yükselttiklerini, kendilerinin de nakliye giderlerinin artmasından dolayı süte zam yapmak zorunda kaldıklarını söyledi. Zincir marketlerde en ucuz sütün litresi 3 lira 60 kuruştan satılıyor.

 

Adana’da litresi 3,5 liradan satılan sokak sütü 4 liraya yükseldi. 

Bu yıl içinde ikinci kez zam yapan sokak sütçüleri, besicilerin girdi maliyetlerindeki artışı gerekçe gösterip fiyat yükselttiklerini, kendilerinin de nakliye giderlerinin artmasından dolayı süte zam yapmak zorunda kaldıklarını söyledi. Zincir marketlerde en ucuz sütün litresi 3 lira 60 kuruştan satılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.