TOROS KAPLANI, ANKARAGÜCÜ’NE NEŞELİ İDMANLARLA HAZIRLANIYOR

SPOR 15.11.2021 - 17:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 883+ kez okundu.
 

TOROS KAPLANI, ANKARAGÜCÜ’NE NEŞELİ İDMANLARLA HAZIRLANIYOR

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, bu hafta karşılaşacağı Ankaragücü maçında da galibiyet arayacak. Turuncu beyazlılar, iki hafta üstüste aldıkları galibiyeti 3. maçla taçlandırmak istiyor.
Teknik Direktör Sait Karafırtınalar gözetiminde lige verilen arayı iyi değerlendiren Adanaspor, neşeli idmanlar yaparak güç ve merol depoladı.    Bu arada, Adanaspor'un bu hafta oynayacağı Ankaragücü maçı biletleri, Çarşamba günü saat 10.00'dan itibaren satışa sunulacak. Bilet fiyatları 10 lira olarak belirlendi.    12 HAFTADA 15 PUAN ALDI  Turuncu beyazlılar, deplasmanda oynadıkları ilk maçta Bursaspor ile 1-1'lik, sonrasında Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı.  Turuncu beyazlı ekip, Keçiörengücü'ne deplasmanda 2-0 yenildi, ardından Menemen Belediyespor'u 6-2’lik skorla yenip ilk galibiyetini aldı. Adanaspor, deplasmanda oynadığı karşılaşmada Denizlispor'a 2-0'lık skorla yenilirken, lider Ümraniye karşısında golsüz berabere kaldı. Turuncu beyazlılar, Erzurum deplasmanından mağlubiyetle ayrıldı. Adanaspor, Bandırma'ya 5-1’lik skorla boyun eğdi. Turuncu beyazlılar, bu karşılaşmanın ardından iyi bir çıkış yakaladı. Deplasmanda oynadığı Manisa karşılaşmasından 3-0'lık skorla galip ayrıldı. Ancak yine deplasmanda oynadığı Eyüpspor'a 1-0'lık skorla mağlup oldu. Turuncu beyazlılar, evinde oynadığı Altınordu maçını 1-0 kazanmasını bildi. Ligin 12. haftasında ise deplasmandan 2-1'lik skorla Balıkesir'i yenerek Adana'ya döndü.  Bu sonuçlarla Adanaspor, 12 haftada 4 galibiyet, 3 beraberlik 5 mağlubiyet aldı. Toros kaplanı, bu karşılaşmalarda 15 gol atarken, kendi kalesinde 17 gol gördü. Adanaspor, 15 puanla 10. sırada yeralıyor.  Adanaspor ligin 13. haftasında 21 Kasım Pazar günü saat 19.00'da Ankaragücü ile Yeni Adana Şehir Stadı'nda karşı karşılaşacak.
TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, bu hafta karşılaşacağı Ankaragücü maçında da galibiyet arayacak. Turuncu beyazlılar, iki hafta üstüste aldıkları galibiyeti 3. maçla taçlandırmak istiyor.

Teknik Direktör Sait Karafırtınalar gözetiminde lige verilen arayı iyi değerlendiren Adanaspor, neşeli idmanlar yaparak güç ve merol depoladı. 

 

Bu arada, Adanaspor'un bu hafta oynayacağı Ankaragücü maçı biletleri, Çarşamba günü saat 10.00'dan itibaren satışa sunulacak. Bilet fiyatları 10 lira olarak belirlendi. 

 


12 HAFTADA 15 PUAN ALDI 
Turuncu beyazlılar, deplasmanda oynadıkları ilk maçta Bursaspor ile 1-1'lik, sonrasında Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı.  Turuncu beyazlı ekip, Keçiörengücü'ne deplasmanda 2-0 yenildi, ardından Menemen Belediyespor'u 6-2’lik skorla yenip ilk galibiyetini aldı. Adanaspor, deplasmanda oynadığı karşılaşmada Denizlispor'a 2-0'lık skorla yenilirken, lider Ümraniye karşısında golsüz berabere kaldı. Turuncu beyazlılar, Erzurum deplasmanından mağlubiyetle ayrıldı. Adanaspor, Bandırma'ya 5-1’lik skorla boyun eğdi. Turuncu beyazlılar, bu karşılaşmanın ardından iyi bir çıkış yakaladı. Deplasmanda oynadığı Manisa karşılaşmasından 3-0'lık skorla galip ayrıldı. Ancak yine deplasmanda oynadığı Eyüpspor'a 1-0'lık skorla mağlup oldu. Turuncu beyazlılar, evinde oynadığı Altınordu maçını 1-0 kazanmasını bildi. Ligin 12. haftasında ise deplasmandan 2-1'lik skorla Balıkesir'i yenerek Adana'ya döndü. 


Bu sonuçlarla Adanaspor, 12 haftada 4 galibiyet, 3 beraberlik 5 mağlubiyet aldı. Toros kaplanı, bu karşılaşmalarda 15 gol atarken, kendi kalesinde 17 gol gördü. Adanaspor, 15 puanla 10. sırada yeralıyor. 
Adanaspor ligin 13. haftasında 21 Kasım Pazar günü saat 19.00'da Ankaragücü ile Yeni Adana Şehir Stadı'nda karşı karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.