Tümer, TÜED Başkanlığı için emin konuştu: Sandığın olduğu yerde kazanırım

GÜNDEM 15.11.2021 - 13:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1886+ kez okundu.
 

Tümer, TÜED Başkanlığı için emin konuştu: Sandığın olduğu yerde kazanırım

Bir yıla yakın zamandır sahalarda olan ve gezmediği mahalle-semt kalmayan,el sıkmadık emekli bırakmayan Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkan adayı Mustafa Tümer, kendinden emin konuşarak, sandıktan Başkan olarak Mustafa Tümer’in çıkacağını söyledi.
Bir yıla yakın zamandır sahalarda olan ve gezmediği mahalle-semt kalmayan,el sıkmadık emekli bırakmayan Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkan adayı Mustafa Tümer, kendinden emin konuşarak, sandıktan Başkan olarak Mustafa Tümer’in çıkacağını söyledi. Adana’da emeklinin olduğu heryere ekibiyle birlikte ziyaretler yaparak emeklilerle görüşen ve Başkan seçildiği takdirde emekli ve emekli ailelerine yapacakları hizmetleri anlatan Mustafa Tümer, Adana’daki emeklilerin tercihinin kendisinden yana olduğunu ve takdirle izlendiğini bildirerek bu durumunda kendisini mutlu ettiğini ifade etti. ‘’Siyasal parti ayrımı yapmaksızın tüm emeklilerin oylarına talibim’’diyen TÜED Adana Şube Başkan adayı Mustafa Tümer, Başkan seçildiği takdirde yapacakları çalışmalar ve projeleri de şöyle özetledi:   YAPACAKLARI ÇALIŞMALAR VE PROJELER   1-Emeklilerin dinlenebileceği misafirhane ve lokal yapacağız. 2-Sosyal ve Kültürel  faaliyetleri içeren kurslar açacağız. 3-Emeklilerin çocuklarına dershanelerden ucuz yararlanabilmeleri için imkan sağlayacağız. 4-İhtiyacı olan emekli kardeşlerimizin çocuklarına burs imkanı sağlayacağız. 5-Emekli kardeşlerimizin (TOKİ) aracılığı ile ev sahibi olmaları için çalışacağız. 6-İmkanlar ölçüsünde her ilçeye emekli dinlenme evleri yapacağız. 7-Emekli kardeşlerimizin ve yakınlarının yararlanacağı (Düğün, nişan, sünnet, kına)tesis yapacağız. 8-Dernek içerisinde ‘’Sağlık Birimi’’ oluşturarak emekli kardeşlerimizin ve ailelerin devlet ve özel hastanelerden indirimli yararlanabilmeleri için çalışma yapacağız. 9-Yerel yönetimlerle irtibata geçerek emekli kardeşlerimizin belediyelerin imkanlarından yararlanabilmelerini sağlayacağız. 10-Başkanlık süresi boyunca Adana’da emekli sayısını artırmak için çalışacağız. (resmi rakamlara göre Adana’da 439 bin. Örgütlü olan 88 bin. Bunun 70 bini Adana şubesinde,18 bini de Yüreğir şubesinde) 11-Emeklilerimizin hukuksal problemlerinin çözümü için ücretsiz avukat tahsis edeceğiz.   MUSTAFA TÜMER KİMDİR?   1959 Yılında Kozan’da dünyaya gelen Mustafa Tümer, Lise eğitiminin ardından iş yaşamına Çukobirlik Genel Müdürlüğü’nde başladı. Boya Basma Fabrikasında çalışırken işyeri Baş temsilcisi olarak sendikal yaşamına adım attı. Daha sonra İş yeri teknisyenliği, idari işler müdür yardımcılığı, güvenlik müdür yardımcılığı,iplik dokuma personel müdürlüğü, iplik dokuma müdür yardımcılığı görevlerinden sonra emekli oldu.Emekli olduktan sonra sosyal yaşamdan kopmayarak sivil toplum örgütleri, basın kuruluşları ile içiçe oldu. Kendi deyimiyle Adana’da emeklileri tanıyan biri olarak TÜED Adana Şube Başkanlığına aday oldu. ‘’Emeklilerin derdi kendi derdim’’ diyerek yola çıktı. Kazanacağından emin olarak bir yıla yakın zamandır ekibiyle birlikte sahalarda çalışmalarına devam ediyor ve seçim tarihini bekliyor.
Bir yıla yakın zamandır sahalarda olan ve gezmediği mahalle-semt kalmayan,el sıkmadık emekli bırakmayan Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkan adayı Mustafa Tümer, kendinden emin konuşarak, sandıktan Başkan olarak Mustafa Tümer’in çıkacağını söyledi.

Bir yıla yakın zamandır sahalarda olan ve gezmediği mahalle-semt kalmayan,el sıkmadık emekli bırakmayan Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkan adayı Mustafa Tümer, kendinden emin konuşarak, sandıktan Başkan olarak Mustafa Tümer’in çıkacağını söyledi.

Adana’da emeklinin olduğu heryere ekibiyle birlikte ziyaretler yaparak emeklilerle görüşen ve Başkan seçildiği takdirde emekli ve emekli ailelerine yapacakları hizmetleri anlatan Mustafa Tümer, Adana’daki emeklilerin tercihinin kendisinden yana olduğunu ve takdirle izlendiğini bildirerek bu durumunda kendisini mutlu ettiğini ifade etti.

‘’Siyasal parti ayrımı yapmaksızın tüm emeklilerin oylarına talibim’’diyen TÜED Adana Şube Başkan adayı Mustafa Tümer, Başkan seçildiği takdirde yapacakları çalışmalar ve projeleri de şöyle özetledi:

 

YAPACAKLARI ÇALIŞMALAR VE PROJELER

 

1-Emeklilerin dinlenebileceği misafirhane ve lokal yapacağız.

2-Sosyal ve Kültürel  faaliyetleri içeren kurslar açacağız.

3-Emeklilerin çocuklarına dershanelerden ucuz yararlanabilmeleri için imkan sağlayacağız.

4-İhtiyacı olan emekli kardeşlerimizin çocuklarına burs imkanı sağlayacağız.

5-Emekli kardeşlerimizin (TOKİ) aracılığı ile ev sahibi olmaları için çalışacağız.

6-İmkanlar ölçüsünde her ilçeye emekli dinlenme evleri yapacağız.

7-Emekli kardeşlerimizin ve yakınlarının yararlanacağı (Düğün, nişan, sünnet, kına)tesis yapacağız.

8-Dernek içerisinde ‘’Sağlık Birimi’’ oluşturarak emekli kardeşlerimizin ve ailelerin devlet ve özel hastanelerden indirimli yararlanabilmeleri için çalışma yapacağız.

9-Yerel yönetimlerle irtibata geçerek emekli kardeşlerimizin belediyelerin imkanlarından yararlanabilmelerini sağlayacağız.

10-Başkanlık süresi boyunca Adana’da emekli sayısını artırmak için çalışacağız. (resmi rakamlara göre Adana’da 439 bin. Örgütlü olan 88 bin. Bunun 70 bini Adana şubesinde,18 bini de Yüreğir şubesinde)

11-Emeklilerimizin hukuksal problemlerinin çözümü için ücretsiz avukat tahsis edeceğiz.

 

MUSTAFA TÜMER KİMDİR?

 

1959 Yılında Kozan’da dünyaya gelen Mustafa Tümer, Lise eğitiminin ardından iş yaşamına Çukobirlik Genel Müdürlüğü’nde başladı. Boya Basma Fabrikasında çalışırken işyeri Baş temsilcisi olarak sendikal yaşamına adım attı. Daha sonra İş yeri teknisyenliği, idari işler müdür yardımcılığı, güvenlik müdür yardımcılığı,iplik dokuma personel müdürlüğü, iplik dokuma müdür yardımcılığı görevlerinden sonra emekli oldu.Emekli olduktan sonra sosyal yaşamdan kopmayarak sivil toplum örgütleri, basın kuruluşları ile içiçe oldu. Kendi deyimiyle Adana’da emeklileri tanıyan biri olarak TÜED Adana Şube Başkanlığına aday oldu. ‘’Emeklilerin derdi kendi derdim’’ diyerek yola çıktı. Kazanacağından emin olarak bir yıla yakın zamandır ekibiyle birlikte sahalarda çalışmalarına devam ediyor ve seçim tarihini bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.