“Türkiye’nin lokomotifi tarımdır”

GÜNDEM 30.05.2021 - 17:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2286+ kez okundu.
 

“Türkiye’nin lokomotifi tarımdır”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, Traktörcüler Sitesi’nde esnafın sorunlarını dinledi. Bener, tarım sektörünün Türkiye’nin lokomotif gücü olduğunu belirterek, satılan her traktörün de üretimin artmasına büyük katkı sağladığını söyledi.  Bener, Başkan Yardımcısı Alparslan Karaca, MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Yeşim Akkaş, MHP Çukurova İlçe Başkan Yardımcıları Fatih Arnas ve Habib Bener, MHP Yüreğir İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Bener ile birlikte Traktörcüler Sitesi esnafını ziyaret etti. Bener, dünyanın en verimli 3’ncü ovasına sahip Adana’da, tarım sektörünün önemli yeri  olduğunu söyledi. Çukurova’nın bereketli topraklarını işleyen üreticilere minnettar olduklarını anlatan Bener, tarımsal mekanizasyon konusunda da Adana’nın önemli üretim üslerinden olduğunu anlattı. Satılan her traktörün toprağın işlenerek üretimin artırılmasına katkı sağladığına değinen Bener, “Milliyetçi Hareket Partisi, Türk çiftçisinin her zaman yanında olmuştur. Güçlü çiftçiler memleketimizin büyük gücüdür.” İfadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, Traktörcüler Sitesi’nde esnafın sorunlarını dinledi. Bener, tarım sektörünün Türkiye’nin lokomotif gücü olduğunu belirterek, satılan her traktörün de üretimin artmasına büyük katkı sağladığını söyledi. 

Bener, Başkan Yardımcısı Alparslan Karaca, MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Yeşim Akkaş, MHP Çukurova İlçe Başkan Yardımcıları Fatih Arnas ve Habib Bener, MHP Yüreğir İlçe Başkan Yardımcısı Ramazan Bener ile birlikte Traktörcüler Sitesi esnafını ziyaret etti. Bener, dünyanın en verimli 3’ncü ovasına sahip Adana’da, tarım sektörünün önemli yeri  olduğunu söyledi. Çukurova’nın bereketli topraklarını işleyen üreticilere minnettar olduklarını anlatan Bener, tarımsal mekanizasyon konusunda da Adana’nın önemli üretim üslerinden olduğunu anlattı. Satılan her traktörün toprağın işlenerek üretimin artırılmasına katkı sağladığına değinen Bener, “Milliyetçi Hareket Partisi, Türk çiftçisinin her zaman yanında olmuştur. Güçlü çiftçiler memleketimizin büyük gücüdür.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.