TÜTÜNEKER GİDİYOR, KORAY PALAZ GELİYOR İDDİASI

GÜNDEM 20.10.2019 - 16:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1383+ kez okundu.
 

TÜTÜNEKER GİDİYOR, KORAY PALAZ GELİYOR İDDİASI

Adana Demirspor Kulübü’nde yapılan yanlış transfer ve yanlış antrenör seçimlerinden sonra peşpeşe gelen başarısız sonuçlar istifaları de beraberinde getirdi.
GÖREVİNE SON VERİLDİ Mİ? Kulüp Başkanı Murat Sancak’ın ardında istifa kararı alan Adana Demirspor Yönetimi’nin Uğur Tütüneker’in de görevine son verdiği iddialar arasında. Tütüneker’den boşalacak göreve daha önce PTT liginde Denizlispor ve Manisaspor’u çalıştıran Beşiktaş başta olmak üzere Türk futbol camiasının yakından tanıdığı Koray Palaz’ın getirileceği ileri sürülüyor. TOTTENHAM’DA GÖREV YAPTI 22 yıl İngiltere’de yaşayan Tottenham Hotspur Kulübü’nün altyapısında görev yapan, sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu’nu, Orduspor, Kardemir Karabükspor ve Beşiktaş gibi kulüplerde gözlemci antrenörlük yapan Koray Palaz, Denizlispor’u ligde tutan adam olarak anılmıştı. Teknik adam Palaz’ın göreve gelmesi halinde mavi şimşeklere büyük katkı sağlayacağı belirtiliyor. (Murat İlke)
Adana Demirspor Kulübü’nde yapılan yanlış transfer ve yanlış antrenör seçimlerinden sonra peşpeşe gelen başarısız sonuçlar istifaları de beraberinde getirdi.

GÖREVİNE SON VERİLDİ Mİ?

Kulüp Başkanı Murat Sancak’ın ardında istifa kararı alan Adana Demirspor Yönetimi’nin Uğur Tütüneker’in de görevine son verdiği iddialar arasında. Tütüneker’den boşalacak göreve daha önce PTT liginde Denizlispor ve Manisaspor’u çalıştıran Beşiktaş başta olmak üzere Türk futbol camiasının yakından tanıdığı Koray Palaz’ın getirileceği ileri sürülüyor.
TOTTENHAM’DA GÖREV YAPTI
22 yıl İngiltere’de yaşayan Tottenham Hotspur Kulübü’nün altyapısında görev yapan, sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu’nu, Orduspor, Kardemir Karabükspor ve Beşiktaş gibi kulüplerde gözlemci antrenörlük yapan Koray Palaz, Denizlispor’u ligde tutan adam olarak anılmıştı. Teknik adam Palaz’ın göreve gelmesi halinde mavi şimşeklere büyük katkı sağlayacağı belirtiliyor. (Murat İlke)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.