23 NİSAN COŞKUSU ADANA'YI SARDI

GÜNDEM 23.04.2024 - 14:29, Güncelleme: 23.04.2024 - 14:31 1346 kez okundu.
 

23 NİSAN COŞKUSU ADANA'YI SARDI

Adana'da Coşkuyla Kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı: Renkli Gösteriler ve Özel Programlarla Dolu Bir Gün!
Adana, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı muhteşem bir coşkuyla kutladı! Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenen etkinlikler, renkli görüntülere sahne oldu.Gün, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'e çiçek takdim edilerek devam eden programda, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in kutlama mesajı okundu. Çocukların oluşturduğu halk oyunları ekibinin zeybek gösterisi ise büyük ilgi topladı. Çocuk korosunun seslendirdiği marşın coşkusuyla devam eden etkinliklerde, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediyeler verildi. "23 NİSAN BARIŞIN SEVGİNİN DOSTLUĞUN SEMBOLÜDÜR" Adana İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, bayramın anlamını vurgulayarak, "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümüne ulaşmanın mutluluğuyla kavuşmuş olduğumuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutluyoruz. Bu bayram, sevginin, barışın, dostluğun sembolüdür ve tüm dünya çocuklarıyla ulusal egemenlik sevincimizi paylaşıyoruz" dedi. Törene, Adana Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı, askeri yetkililer, kent protokolü, öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Adana, çocukların mutluluğu ve geleceği için bir kez daha bir araya gelerek, unutulmaz bir bayram yaşadı!.
Adana'da Coşkuyla Kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı: Renkli Gösteriler ve Özel Programlarla Dolu Bir Gün!

Adana, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı muhteşem bir coşkuyla kutladı! Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenen etkinlikler, renkli görüntülere sahne oldu.Gün, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'e çiçek takdim edilerek devam eden programda, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in kutlama mesajı okundu. Çocukların oluşturduğu halk oyunları ekibinin zeybek gösterisi ise büyük ilgi topladı. Çocuk korosunun seslendirdiği marşın coşkusuyla devam eden etkinliklerde, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediyeler verildi.

"23 NİSAN BARIŞIN SEVGİNİN DOSTLUĞUN SEMBOLÜDÜR"

Adana İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke, bayramın anlamını vurgulayarak, "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümüne ulaşmanın mutluluğuyla kavuşmuş olduğumuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutluyoruz. Bu bayram, sevginin, barışın, dostluğun sembolüdür ve tüm dünya çocuklarıyla ulusal egemenlik sevincimizi paylaşıyoruz" dedi. Törene, Adana Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı, askeri yetkililer, kent protokolü, öğrenciler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Adana, çocukların mutluluğu ve geleceği için bir kez daha bir araya gelerek, unutulmaz bir bayram yaşadı!.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.