“23 Nisan, Milletimizin Egemenliğini ilan ettiği tarihtir”

SİYASET 22.04.2024 - 14:33, Güncelleme: 22.04.2024 - 14:33 1429 kez okundu.
 

“23 Nisan, Milletimizin Egemenliğini ilan ettiği tarihtir”

AK Parti Seyhan ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mustafa Tunç, “23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti’nin müjdesi olmuştur” dedi.
AK Parti Seyhan ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mustafa Tunç, “23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti’nin müjdesi olmuştur” dedi.   “23 Nisan Türk Milleti için önemli bir tarihtir”   EGEMEN GAZETESİ -  AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç, 23 Nisan 1920 tarihinin Türk milleti için büyük önem taşıdığını kaydetti. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açıldığı 23 Nisan 1920’nin, aynı zamanda Türk milletinin egemenliğini de ilan ettiği bir tarih olduğunu vurgulayan AK Partili Tunç, 104 yıldır, TBMM’nin milletinin iradesini temsil ettiğini söyledi. Tunç, “Milli iradenin temsilcilerinin oluşturduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı bugün Kurtuluş Savaşımızı zafere götüren yolun başlangıcını oluşturmuş; Türkiye Cumhuriyeti’nin müjdesi olmuştur” dedi. DÜNYA’DA İLK VE TEK ÇOCUK BAYRAMI 23 Nisan’ın, dünyada ilk ve tek olarak çocuk bayramı olarak kutlandığını dile getiren AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç, “Ülkemizin kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan etmiştir. Çocuklarımız bununla ne kadar gururlansa yeridir. Bugün bizlere düşen tarihi sorumluluk, atalarımızın, kahraman ecdadımızın canlarıyla, kanlarıyla bizlere armağan ettiği bu kutsal vatanı daha ileri seviyelere getirmektir. Bu hedefe ulaşmak için her zamankinden daha çok çalışmalıyız. Bu vesileyle, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi hürmetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı tebrik ediyorum” ifadesini kullandı.
AK Parti Seyhan ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mustafa Tunç, “23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti’nin müjdesi olmuştur” dedi.

AK Parti Seyhan ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mustafa Tunç, “23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti’nin müjdesi olmuştur” dedi.

 

“23 Nisan Türk Milleti için önemli bir tarihtir”

 

EGEMEN GAZETESİ -  AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç, 23 Nisan 1920 tarihinin Türk milleti için büyük önem taşıdığını kaydetti. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açıldığı 23 Nisan 1920’nin, aynı zamanda Türk milletinin egemenliğini de ilan ettiği bir tarih olduğunu vurgulayan AK Partili Tunç, 104 yıldır, TBMM’nin milletinin iradesini temsil ettiğini söyledi. Tunç, “Milli iradenin temsilcilerinin oluşturduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı bugün Kurtuluş Savaşımızı zafere götüren yolun başlangıcını oluşturmuş; Türkiye Cumhuriyeti’nin müjdesi olmuştur” dedi.

DÜNYA’DA İLK VE TEK ÇOCUK BAYRAMI

23 Nisan’ın, dünyada ilk ve tek olarak çocuk bayramı olarak kutlandığını dile getiren AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç, “Ülkemizin kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan etmiştir. Çocuklarımız bununla ne kadar gururlansa yeridir. Bugün bizlere düşen tarihi sorumluluk, atalarımızın, kahraman ecdadımızın canlarıyla, kanlarıyla bizlere armağan ettiği bu kutsal vatanı daha ileri seviyelere getirmektir. Bu hedefe ulaşmak için her zamankinden daha çok çalışmalıyız. Bu vesileyle, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi hürmetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı tebrik ediyorum” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.