ADANA FİNAL’DE ALİ HAYDAR BOZKURT SÖYLEŞİSİ

GÜNDEM 11.01.2020 - 13:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2659+ kez okundu.
 

ADANA FİNAL’DE ALİ HAYDAR BOZKURT SÖYLEŞİSİ

  Adana Final Okulları öğrencileri ile  "Tecrübeden Öğreniyoruz" söyleşisinde bir araya gelen Ali Haydar Bozkurt, alışılmışın dışına çıkan, çok yönlü, insan odaklı ve her daim öğrenmeyi ilke edinmesinin başarılı ve mutlu olmasındaki etkilerini anlattı. Adana Final Okulları öğrencilerinin yaşam başarısını arttırmaya yönelik çalışmaları kapsamında düzenlenen “Tecrübeden Öğreniyoruz” söyleşilerinin Ocak ayı konuğu Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı, Portakal Çiçeği Karnavalı Yaratıcısı Ali Haydar Bozkurt oldu. Okulun tiyatro salonunda düzenlenen söyleşiye okul yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Çok Yönlü Olmak Muhakeme Kabiliyetini Arttırır Başarı hikayeleri ile dolu olan tecrübelerini samimi bir dille öğrencilere aktaran Bozkurt, öğrencilerin, “ Sanatsal ve sportif faaliyetlerde bulunmanızın iş hayatındaki başarılarınıza etkisi nasıl oldu, sorusuna; “ Her zaman çok yönlü bir hayatım oldu. Tiyatro, basketbol, müzik, fotoğrafçılık gibi faaliyetlerle uğraştım aynı zamanda derslerim de iyiydi. Her şeyin dengede olması gerektiğine inanıyorum. Çok yönlü olmak muhakeme kabiliyetinizi arttırır. Bu faaliyetlerin hayal gücümü genişletip beni mutlu etmesinin yanı sıra iletişim gücümü de arttırdığına inanıyorum. Bugün iş dünyasında başarılı olarak tanımladığımız insanlar, sosyal anlamda da kendilerini donatmış insanlardır. Çünkü bu kişiler mutlaka kendilerini birey olarak iyi yetiştirmiş, hayattan ilham alma yönü gelişmiş kişilerdir. ” şeklinde cevap verdi. İyi İletişim Size Hayatın Kapılarını Açar Doğru iletişimin sorunları çözmede ve karar vermede etkilerini anlatarak sözlerine devam eden Bozkurt, “İyi iletişim size hayatın kapılarını açar. İyi iletişim kurabilen insanlar hayatın her alanında başarılı olur. İletişim insanlığın en büyük sınavıdır. Bu sınavı geçebilenler hayatın her alanında başarıyı yakalayabiliyorlar. İyi iletişimcilerinin tamamının ortak bir özelliği var bu da  bol bol kitap okumalarıdır. Sizler de kitap okuyanlardan olun, diyerek Adana Final Okulları öğrencilerine başarılı ve mutlu bir geleceğin yapı taşı olan, birey olarak tek başına ayakta durabilmenin sırlarını anlattı. Adana Final Okulları Koordinatörü F.Oğuzhan Ertem, günün anısına  Adana  sevdalısı olan Ali Haydar Bozkurt’a Adana İşi ürünlerinde oluşan hediyesini sunarak bu güzel söyleşiden dolayı teşekkür etti.

 

Adana Final Okulları öğrencileri ile  "Tecrübeden Öğreniyoruz" söyleşisinde bir araya gelen Ali Haydar Bozkurt, alışılmışın dışına çıkan, çok yönlü, insan odaklı ve her daim öğrenmeyi ilke edinmesinin başarılı ve mutlu olmasındaki etkilerini anlattı.

Adana Final Okulları öğrencilerinin yaşam başarısını arttırmaya yönelik çalışmaları kapsamında düzenlenen “Tecrübeden Öğreniyoruz” söyleşilerinin Ocak ayı konuğu Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkanı, Portakal Çiçeği Karnavalı Yaratıcısı Ali Haydar Bozkurt oldu. Okulun tiyatro salonunda düzenlenen söyleşiye okul yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Çok Yönlü Olmak Muhakeme Kabiliyetini Arttırır

Başarı hikayeleri ile dolu olan tecrübelerini samimi bir dille öğrencilere aktaran Bozkurt, öğrencilerin, “ Sanatsal ve sportif faaliyetlerde bulunmanızın iş hayatındaki başarılarınıza etkisi nasıl oldu, sorusuna; “ Her zaman çok yönlü bir hayatım oldu. Tiyatro, basketbol, müzik, fotoğrafçılık gibi faaliyetlerle uğraştım aynı zamanda derslerim de iyiydi. Her şeyin dengede olması gerektiğine inanıyorum. Çok yönlü olmak muhakeme kabiliyetinizi arttırır. Bu faaliyetlerin hayal gücümü genişletip beni mutlu etmesinin yanı sıra iletişim gücümü de arttırdığına inanıyorum. Bugün iş dünyasında başarılı olarak tanımladığımız insanlar, sosyal anlamda da kendilerini donatmış insanlardır. Çünkü bu kişiler mutlaka kendilerini birey olarak iyi yetiştirmiş, hayattan ilham alma yönü gelişmiş kişilerdir. ” şeklinde cevap verdi.

İyi İletişim Size Hayatın Kapılarını Açar

Doğru iletişimin sorunları çözmede ve karar vermede etkilerini anlatarak sözlerine devam eden Bozkurt, “İyi iletişim size hayatın kapılarını açar. İyi iletişim kurabilen insanlar hayatın her alanında başarılı olur. İletişim insanlığın en büyük sınavıdır. Bu sınavı geçebilenler hayatın her alanında başarıyı yakalayabiliyorlar. İyi iletişimcilerinin tamamının ortak bir özelliği var bu da  bol bol kitap okumalarıdır. Sizler de kitap okuyanlardan olun, diyerek Adana Final Okulları öğrencilerine başarılı ve mutlu bir geleceğin yapı taşı olan, birey olarak tek başına ayakta durabilmenin sırlarını anlattı.

Adana Final Okulları Koordinatörü F.Oğuzhan Ertem, günün anısına  Adana  sevdalısı olan Ali Haydar Bozkurt’a Adana İşi ürünlerinde oluşan hediyesini sunarak bu güzel söyleşiden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.