Gündoğdu Vakfı Koleksiyon Sergisi

EĞİTİM 03.04.2024 - 13:42, Güncelleme: 03.04.2024 - 13:42 1905 kez okundu.
 

Gündoğdu Vakfı Koleksiyon Sergisi

Kültür Bakanlığının düzenlediği Kültür Yolu Festivali kapsamında Adana’da 13-21 Nisan tarihleri arasında Dr. Gökhan Gündoğdu Eğitim ve Kültür Müzesi, Gündoğdu Vakfı Sanat Koleksiyonu gezilecek yerler programına aldı.
KÜLTÜR BAKANLIĞI SAYFASINDAN DUYURDU   Sanata ve Sanatçıya büyük değer veren Gündoğdu Vakfı’nda 13-21 Nisan 08.00-16.00 saatlerinde gezilebilinecek Koleksiyon Sergisi Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ‘Şehirde Festival Var’ duyuru sayfasından yayınlanarak sanat severler davet edildi.   DR. GÖKHAN GÜNDOĞDU SANATSEVERLERİ DAVET ETTİ   Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Vakıf bünyesinde bulunan Dr. Gökhan Gündoğdu Eğitim ve Kültür Müzesinde ki serginin gezilmesi gerektiğini ifade edip müzede ülkemizin kıymetli sanatçılarının ve dünyadan önemli sanatçıların eserlerinin bulunduğunu vurguladı   700’DEN FAZLA ESER VAR   Gündoğdu Vakfı Koleksiyon Sergisi, 700'den fazla eseriyle sanat tutkunlarını bekliyor. Sergide, yerli ve yabancı çok değerli sanatçılara ait resim, heykel, seramik, fotoğraf, gravür, baskı resim ve tarihi eserler ile değerli kültür varlıkları ve sikkeler gibi çeşitli eserler yer alıyor. Bu özel koleksiyon, Gündoğdu Vakfı Müzesi'nde sergileniyor. Üç salondan oluşan müzedeki sergide; Hüsamettin Koçan, Ekrem Kahraman, Barış Sarıbaş, Uğur Çakı, Şener Cevgen, Özgür Eryılmaz, Müslüm Teke, Musa Hatan, Tanju Demirci, Ayla Turan, Sera Uzel, Dicle Çiftçi, Clarie Arkas, Ekin Balcıoğlu, Adil Salih, Devrim Erbil, İsmail Acar, Mehmet Güleryüz, Zahit Büyükişleyen, Yusuf Taktak gibi birçok ünlü sanatçının eserleri bulunuyor.   Bu etkileyici sergi, sanatın çeşitli alanlarını keşfetmek isteyen herkesi Gündoğdu Vakfı Müzesi'ne davet ediyor. Sergi, sanatseverlere geniş bir perspektif sunarken, sanat eserlerinin gücünü ve etkisini keşfetmeye yönlendiriyor.
Kültür Bakanlığının düzenlediği Kültür Yolu Festivali kapsamında Adana’da 13-21 Nisan tarihleri arasında Dr. Gökhan Gündoğdu Eğitim ve Kültür Müzesi, Gündoğdu Vakfı Sanat Koleksiyonu gezilecek yerler programına aldı.

KÜLTÜR BAKANLIĞI SAYFASINDAN DUYURDU

 

Sanata ve Sanatçıya büyük değer veren Gündoğdu Vakfı’nda 13-21 Nisan 08.00-16.00 saatlerinde gezilebilinecek Koleksiyon Sergisi Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ‘Şehirde Festival Var’ duyuru sayfasından yayınlanarak sanat severler davet edildi.

 

DR. GÖKHAN GÜNDOĞDU SANATSEVERLERİ DAVET ETTİ

 

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Vakıf bünyesinde bulunan Dr. Gökhan Gündoğdu Eğitim ve Kültür Müzesinde ki serginin gezilmesi gerektiğini ifade edip müzede ülkemizin kıymetli sanatçılarının ve dünyadan önemli sanatçıların eserlerinin bulunduğunu vurguladı

 

700’DEN FAZLA ESER VAR

 

Gündoğdu Vakfı Koleksiyon Sergisi, 700'den fazla eseriyle sanat tutkunlarını bekliyor. Sergide, yerli ve yabancı çok değerli sanatçılara ait resim, heykel, seramik, fotoğraf, gravür, baskı resim ve tarihi eserler ile değerli kültür varlıkları ve sikkeler gibi çeşitli eserler yer alıyor. Bu özel koleksiyon, Gündoğdu Vakfı Müzesi'nde sergileniyor. Üç salondan oluşan müzedeki sergide;

Hüsamettin Koçan, Ekrem Kahraman, Barış Sarıbaş, Uğur Çakı, Şener Cevgen, Özgür Eryılmaz, Müslüm Teke, Musa Hatan, Tanju Demirci, Ayla Turan, Sera Uzel, Dicle Çiftçi, Clarie Arkas, Ekin Balcıoğlu, Adil Salih, Devrim Erbil, İsmail Acar, Mehmet Güleryüz, Zahit Büyükişleyen, Yusuf Taktak gibi birçok ünlü sanatçının eserleri bulunuyor.

 

Bu etkileyici sergi, sanatın çeşitli alanlarını keşfetmek isteyen herkesi Gündoğdu Vakfı Müzesi'ne davet ediyor. Sergi, sanatseverlere geniş bir perspektif sunarken, sanat eserlerinin gücünü ve etkisini keşfetmeye yönlendiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.