AKŞENER: "GEREKEN ADIMLARI ATACAĞIZ"

SİYASET 01.04.2024 - 16:19, Güncelleme: 01.04.2024 - 16:19 1840+ kez okundu.
 

AKŞENER: "GEREKEN ADIMLARI ATACAĞIZ"

İYİ Parti Krizinde Çarpıcı Karar: Meral Akşener'den Kongre Kararı!
İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin 31 Mart seçimlerinde yaşadığı ağır hezimet sonrasında önemli bir adım atarak parti içinde titreyen dengeleri sarsacak bir kongre kararı açıkladı. Akşener, canlı yayında yaptığı açıklamada, "Gereken adımları atacağız. En kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız" dedi.Seçimlerde İYİ Parti'nin toplamda 1 milyon 680 bin oy alarak yüzde 3,77'lik bir oy oranına ulaşması, parti içinde derin bir sarsıntı yarattı. Ancak Akşener'in kongre kararı, parti içindeki krizin nasıl çözüleceğine dair umut ışığı oldu. "MUHASEBEMİZİ ÖZELEŞTİRİMİZİ YAPACAĞIZ" Akşener, açıklamasında, "Milletimizin iradesiyle seçilen tüm büyükşehir belediye başkanlarına il ilçe ve belde belediye başkanlarını belediye belediyeler ve muhtarları tebrik ediyorum" dedi. Akşener: "Milletimizin sandığa katılım oranındaki büyük düşüşü hiçbir siyasi görmezden gelemez. Muhasebemizi ve özeleştirimizi yapacağız. Gereken adımları atacağız" diyerek partisinin geleceği için kararlı olduklarını belirtti. Bu gelişme, İYİ Parti içindeki siyasi arenada yeni bir dönemin kapısını aralıyor. Kongre sürecinin parti içinde nasıl bir değişim ve dönüşüm getireceği ise merak konusu.
İYİ Parti Krizinde Çarpıcı Karar: Meral Akşener'den Kongre Kararı!

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin 31 Mart seçimlerinde yaşadığı ağır hezimet sonrasında önemli bir adım atarak parti içinde titreyen dengeleri sarsacak bir kongre kararı açıkladı. Akşener, canlı yayında yaptığı açıklamada, "Gereken adımları atacağız. En kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız" dedi.Seçimlerde İYİ Parti'nin toplamda 1 milyon 680 bin oy alarak yüzde 3,77'lik bir oy oranına ulaşması, parti içinde derin bir sarsıntı yarattı. Ancak Akşener'in kongre kararı, parti içindeki krizin nasıl çözüleceğine dair umut ışığı oldu.

"MUHASEBEMİZİ ÖZELEŞTİRİMİZİ YAPACAĞIZ"
Akşener, açıklamasında, "Milletimizin iradesiyle seçilen tüm büyükşehir belediye başkanlarına il ilçe ve belde belediye başkanlarını belediye belediyeler ve muhtarları tebrik ediyorum" dedi. Akşener: "Milletimizin sandığa katılım oranındaki büyük düşüşü hiçbir siyasi görmezden gelemez. Muhasebemizi ve özeleştirimizi yapacağız. Gereken adımları atacağız" diyerek partisinin geleceği için kararlı olduklarını belirtti. Bu gelişme, İYİ Parti içindeki siyasi arenada yeni bir dönemin kapısını aralıyor. Kongre sürecinin parti içinde nasıl bir değişim ve dönüşüm getireceği ise merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.