ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ ÜYELERİ DEMİRTAŞ’I ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 06.12.2018 - 16:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1008+ kez okundu.
 

ALEVİ KÜLTÜR DERNEĞİ ÜYELERİ DEMİRTAŞ’I ZİYARET ETTİ

  Alevi Kültür Derneği Adana Şube Başkanı Hasan Mansuroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Vali Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.   Vali Demirtaş, Alevi Kültür Derneği Adana Şube Başkanlığı görevine yeni seçilen Hasan Mansuroğlu’nun yeni vazifesinin hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi.   Bir müddet sohbet edilmesinin ardından Alevi Kültür Derneği Adana Şube Başkanı Hasan Mansuroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Vali Demirtaş’a ilgisinden dolayı teşekkür etti.  

 

Alevi Kültür Derneği Adana Şube Başkanı Hasan Mansuroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Vali Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

 

Vali Demirtaş, Alevi Kültür Derneği Adana Şube Başkanlığı görevine yeni seçilen Hasan Mansuroğlu’nun yeni vazifesinin hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi.

 

Bir müddet sohbet edilmesinin ardından Alevi Kültür Derneği Adana Şube Başkanı Hasan Mansuroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Vali Demirtaş’a ilgisinden dolayı teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.