Ataşbak: Geleceğin bilim insanları Adana’mızdan çıkacak

EĞİTİM 07.02.2019 - 17:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1556+ kez okundu.
 

Ataşbak: Geleceğin bilim insanları Adana’mızdan çıkacak

  Deneyap Türkiye projesi kapsamında TÜBİTAK Proje Sorumlusu Dr. Şahin İdin, Adana Geçlik ve Spor İl Müdür Vekili Abdülkadir Ataşbak’ı makamında ziyaret ederek proje yeri ve kapsamları konusunda fikir alışverişinde bulundu. Proje Yetkilisi Dr. Şahin İdin ile İl Müdür Vekili Ataşbak, Adana ve Ceyhan’da Okul Yöneticileri ve katılımcılara bilgilendirme toplantısı düzenledi.      Adana Sarıçam Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Ceyhan Anadolu Lisesinde düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Ataşbak, “Cumhurbaşkanlığının ilk 100 günlük İcraat Programı çerçevesinde, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfının ortak çalışması sonucu Adana’da kurulması planlanan Deneyap Teknoloji Atölyesinin Ceyhan’da kurulacağını belirtti. 81 İlde 100 Deneyap Teknoloji Atölyesi kurulmasına karar verildiğini, ilk etapta seçilen 12 ilden birinin de Adana olduğuna vurgu yapan Ataşbak, “Deneyap Türkiye projesi ile geleceğin bilim insanları Adana’mızdan çıkacak” dedi. - TÜBİTAK Yetkilisi Deneyap Türkiye Proje Sorumlusu Dr. Şahin İdin, “Bu proje ile gençlerimiz artık kendi istihdam alanlarını kendileri oluşturacak”   Toplantıda konuşan TÜBİTAK Yetkilisi Deneyap Türkiye Proje Sorumlusu Dr. Şahin İdin, “Bu proje ile gençlerimiz artık kendi istihdam alanlarını kendileri oluşturacak, yaptığımız atölyelerde bilgi ve becerilerini sergileyecek, geleceğe umutla bakabileceklerdir” şeklinde konuştu.   Dr. Şahin İdin,”Projeye sınırsız destek veren Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Abdülkadir Ataşbak’a, Adana Gençlik Merkezleri Koordinatörü Mehmet Tosun’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.   Ataşbak ve İdin, Projenin yapılacağı Ceyhan Gençlik Merkezini gezerek atölyelerin kurulacağı mekanları yerinde inceledi.  

 

Deneyap Türkiye projesi kapsamında TÜBİTAK Proje Sorumlusu Dr. Şahin İdin, Adana Geçlik ve Spor İl Müdür Vekili Abdülkadir Ataşbak’ı makamında ziyaret ederek proje yeri ve kapsamları konusunda fikir alışverişinde bulundu. Proje Yetkilisi Dr. Şahin İdin ile İl Müdür Vekili Ataşbak, Adana ve Ceyhan’da Okul Yöneticileri ve katılımcılara bilgilendirme toplantısı düzenledi.   

 

Adana Sarıçam Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Ceyhan Anadolu Lisesinde düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuşan Ataşbak, “Cumhurbaşkanlığının ilk 100 günlük İcraat Programı çerçevesinde, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfının ortak çalışması sonucu Adana’da kurulması planlanan Deneyap Teknoloji Atölyesinin Ceyhan’da kurulacağını belirtti. 81 İlde 100 Deneyap Teknoloji Atölyesi kurulmasına karar verildiğini, ilk etapta seçilen 12 ilden birinin de Adana olduğuna vurgu yapan Ataşbak, “Deneyap Türkiye projesi ile geleceğin bilim insanları Adana’mızdan çıkacak” dedi.

- TÜBİTAK Yetkilisi Deneyap Türkiye Proje Sorumlusu Dr. Şahin İdin,

“Bu proje ile gençlerimiz artık kendi istihdam alanlarını kendileri oluşturacak”

 

Toplantıda konuşan TÜBİTAK Yetkilisi Deneyap Türkiye Proje Sorumlusu Dr. Şahin İdin, “Bu proje ile gençlerimiz artık kendi istihdam alanlarını kendileri oluşturacak, yaptığımız atölyelerde bilgi ve becerilerini sergileyecek, geleceğe umutla bakabileceklerdir” şeklinde konuştu.

 

Dr. Şahin İdin,”Projeye sınırsız destek veren Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Abdülkadir Ataşbak’a, Adana Gençlik Merkezleri Koordinatörü Mehmet Tosun’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Ataşbak ve İdin, Projenin yapılacağı Ceyhan Gençlik Merkezini gezerek atölyelerin kurulacağı mekanları yerinde inceledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.