AYAZ 3 YAŞINA GİRDİ

KÜLTÜR-SANAT 06.10.2017 - 14:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2521+ kez okundu.
 

AYAZ 3 YAŞINA GİRDİ

  Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli’nin torunu Ayaz Başak 3’ncü yaşına adım attı.  Dede Hakan Denizli, gazete bürosunda kızı Sıla Başak’ın oğlu Ayaz için onun çok sevdiği “Örümcek Adam” figürü bulunan bir pasta yaptırdı. Doğum gününe; Denizli ve Sıla Başak’ın yakınları ve sevenlerinin katıldı. Kutlamada, Ayaz 3. yaş günü pastasındaki mumları üfleyip söndürdü, çok sevdiği Örümcek Adam’ı ise afiyetle yedi. Denizli’nin oğlu Egemen’in de katıldığı doğum gününde dayı-yeğen birbirine sarılıp poz verdi.

 

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Hakan Denizli’nin torunu Ayaz Başak 3’ncü yaşına adım attı. 
Dede Hakan Denizli, gazete bürosunda kızı Sıla Başak’ın oğlu Ayaz için onun çok sevdiği “Örümcek Adam” figürü bulunan bir pasta yaptırdı. Doğum gününe; Denizli ve Sıla Başak’ın yakınları ve sevenlerinin katıldı. Kutlamada, Ayaz 3. yaş günü pastasındaki mumları üfleyip söndürdü, çok sevdiği Örümcek Adam’ı ise afiyetle yedi. Denizli’nin oğlu Egemen’in de katıldığı doğum gününde dayı-yeğen birbirine sarılıp poz verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.