Başbakan Yıldırım, Önlüğü Takıp Pide Pişirdi

SİYASET 13.06.2018 - 09:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2792+ kez okundu.
 

Başbakan Yıldırım, Önlüğü Takıp Pide Pişirdi

Başbakan Binali Yıldırım, seçim çalışması kapsamında gittiği Samsun'daki fırın ziyaretinde pide yapıp, fırına sürdü. Yıldırımın neşeli halleri kameraya yansıdı.
PİDE YAPIP, FIRINA SÜRDÜ Başbakan Binali Yıldırım, seçim çalışması kapsamında gittiği Samsun'da, bir fırını ziyaret etti. Burada çalışanlarla bir süre sohbet eden Yıldırım, fırıncı önlüğü giyip, pide yaptı. Hazırladığı pideleri susamlayıp kürekle fırına süren Başbakan Yıldırım, piştikten sonra da pideleri fırından aldı. VATANDAŞLARLA KEYİFLİ SOHBET Yıldırım, pide yaparken vatandaşlarla da sohbet etti. Yıldırımın neşeli halleri kameraya yansıdı. 2 GÜN ÖNCE TAKSİ SÜRMÜŞTÜ Başbakan Binali Yıldırım, 2 gün önce Maltepe'de taksicilerle buluştuğu sahur programında taksi sürmüştü.  
Başbakan Binali Yıldırım, seçim çalışması kapsamında gittiği Samsun'daki fırın ziyaretinde pide yapıp, fırına sürdü. Yıldırımın neşeli halleri kameraya yansıdı.

PİDE YAPIP, FIRINA SÜRDÜ

Başbakan Binali Yıldırım, seçim çalışması kapsamında gittiği Samsun'da, bir fırını ziyaret etti. Burada çalışanlarla bir süre sohbet eden Yıldırım, fırıncı önlüğü giyip, pide yaptı. Hazırladığı pideleri susamlayıp kürekle fırına süren Başbakan Yıldırım, piştikten sonra da pideleri fırından aldı.

VATANDAŞLARLA KEYİFLİ SOHBET

Yıldırım, pide yaparken vatandaşlarla da sohbet etti. Yıldırımın neşeli halleri kameraya yansıdı.

2 GÜN ÖNCE TAKSİ SÜRMÜŞTÜ

Başbakan Binali Yıldırım, 2 gün önce Maltepe'de taksicilerle buluştuğu sahur programında taksi sürmüştü.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.