BAŞKAN MUHİTTİN DOĞAN'IN ABLA ACISI

SİYASET 13.11.2018 - 15:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1285+ kez okundu.
 

BAŞKAN MUHİTTİN DOĞAN'IN ABLA ACISI

   Adana ESOB'a bağlı Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası, Adana Sanayi Sitesi ve Yüreğir Sanayi Sitesi Başkanı Muhittin Doğan'ın ablası Dursel Doğan vefat etti.   Rahatsızlığı sonucu yapılan tüm müdahalelere rağmen 64 yaşında hayata veda eden Merhume Dursel Doğan 3 çocuk annesiydi.   Dursel Doğan'ın cenazesi, Mavi Bulvar Kasım Sacide Ener İlköğretim Okulu arkasındaki evinden alınarak Seyhan ilçesi Zeytinli köyüne getirildi. Merhume Doğan, burada kılınan cenaze namazı sonra omuzlarda taşınarak gözyaşları ve ağıtlar arasında toprağa verildi.   Merhume Doğan'ın cenazesinde, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Ankara'da bulunması nedeniyle katılamazken, telefonla Doğan Ailesi'ne taziyede bulundu.    Cenazede, Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Kadir Özdemir, Birlik Başkan Vekili, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, Adana Marangoz, Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, Türkiye Terziler Federasyonu ve Adana Terziler Esnaf odası Başkanı Sinan Turhan, İyi Parti Kurucularından Recai Mercimek ile çok sayıda esnaf odası, kooperatif başkanı, esnaflar ve yakın dost ve akrabaları da bulunarak dua ettiler.   Başkan Muhittin Doğan, cenaze defin töreni sonrası mezarlıkta saf tutarak, katılan tüm dostlarının taziyelerini kabul etti, telefon ve çiçekle başsağlığı dileklerini iletenlere de teşekkür etti.

 

 Adana ESOB'a bağlı Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası, Adana Sanayi Sitesi ve Yüreğir Sanayi Sitesi Başkanı Muhittin Doğan'ın ablası Dursel Doğan vefat etti.

 

Rahatsızlığı sonucu yapılan tüm müdahalelere rağmen 64 yaşında hayata veda eden Merhume Dursel Doğan 3 çocuk annesiydi.

 

Dursel Doğan'ın cenazesi, Mavi Bulvar Kasım Sacide Ener İlköğretim Okulu arkasındaki evinden alınarak Seyhan ilçesi Zeytinli köyüne getirildi. Merhume Doğan, burada kılınan cenaze namazı sonra omuzlarda taşınarak gözyaşları ve ağıtlar arasında toprağa verildi.

 

Merhume Doğan'ın cenazesinde, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Ankara'da bulunması nedeniyle katılamazken, telefonla Doğan Ailesi'ne taziyede bulundu. 

 

Cenazede, Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Kadir Özdemir, Birlik Başkan Vekili, Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, Adana Marangoz, Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, Türkiye Terziler Federasyonu ve Adana Terziler Esnaf odası Başkanı Sinan Turhan, İyi Parti Kurucularından Recai Mercimek ile çok sayıda esnaf odası, kooperatif başkanı, esnaflar ve yakın dost ve akrabaları da bulunarak dua ettiler.

 

Başkan Muhittin Doğan, cenaze defin töreni sonrası mezarlıkta saf tutarak, katılan tüm dostlarının taziyelerini kabul etti, telefon ve çiçekle başsağlığı dileklerini iletenlere de teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.