BAŞKAN OYA TEKİN'DEN EŞİT HİZMET SÖZÜ

SİYASET 12.04.2024 - 13:29, Güncelleme: 12.04.2024 - 13:29 1718 kez okundu.
 

BAŞKAN OYA TEKİN'DEN EŞİT HİZMET SÖZÜ

Başkan Oya Tekin: Seyhan Kamu Kaynaklarının Halkın Yararına Kullanıldığı Bir Anlayış Görecek”.
Seyhan Belediye Meclisi, 11 Nisan 2024'te yeni dönemin ilk toplantısını Başkan Oya Tekin’in yönetiminde yaptı. Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen oturumda, Başkan Oya Tekin, meclis üyelerine hitaben önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Tekin, oturumun açılışında yaptığı konuşmada, “Bu dönemde bize oy veren, vermeyen vatandaşlarımıza eşit hizmet götürmenin mücadelesini vereceğiz. Seyhan artık çok aktif, katılımcı, eşitlikçi ve kamu kaynaklarının halkın yararına kullanıldığı bir anlayış görecek” dedi. YENİ MECLİS BAŞKANVEKİLLERİ NETLEŞTİ Yapılan gizli oylama sonucunda meclis başkanvekillerinin belirlendiği oturumda, 1. Başkanvekilliği'ne Yasemin Çelik, 2. Başkanvekilliği'ne ise Duygu Atikaslan Ayçe seçildi. Divan katipliklerine ise Dilek Çalışkan ve Birsen Cansu Bakır, yedek olarak ise Ersan Mercimek ve Mehmet Ali İşbulan getirildi. Ayrıca Encümen üyeliklerine Cahit İncefikir, Uğur Büyükkantarcı ve Metin Erdoğan seçildi. Yeni dönemin Seyhan'a ve vatandaşlara hayırlı olması dileğiyle, meclis üyeleri çalışmalarına başladı.
Başkan Oya Tekin: Seyhan Kamu Kaynaklarının Halkın Yararına Kullanıldığı Bir Anlayış Görecek”.

Seyhan Belediye Meclisi, 11 Nisan 2024'te yeni dönemin ilk toplantısını Başkan Oya Tekin’in yönetiminde yaptı. Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen oturumda, Başkan Oya Tekin, meclis üyelerine hitaben önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Tekin, oturumun açılışında yaptığı konuşmada, “Bu dönemde bize oy veren, vermeyen vatandaşlarımıza eşit hizmet götürmenin mücadelesini vereceğiz. Seyhan artık çok aktif, katılımcı, eşitlikçi ve kamu kaynaklarının halkın yararına kullanıldığı bir anlayış görecek” dedi.

YENİ MECLİS BAŞKANVEKİLLERİ NETLEŞTİ

Yapılan gizli oylama sonucunda meclis başkanvekillerinin belirlendiği oturumda, 1. Başkanvekilliği'ne Yasemin Çelik, 2. Başkanvekilliği'ne ise Duygu Atikaslan Ayçe seçildi. Divan katipliklerine ise Dilek Çalışkan ve Birsen Cansu Bakır, yedek olarak ise Ersan Mercimek ve Mehmet Ali İşbulan getirildi. Ayrıca Encümen üyeliklerine Cahit İncefikir, Uğur Büyükkantarcı ve Metin Erdoğan seçildi. Yeni dönemin Seyhan'a ve vatandaşlara hayırlı olması dileğiyle, meclis üyeleri çalışmalarına başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.