Büyükşehir Belediyesi harekete geçti

28.12.2017 - 12:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 886+ kez okundu.
 

Büyükşehir Belediyesi harekete geçti

  Zabıta denetimde, Çevre Koruma temizlikte!   Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ve Çevre Koruma Daire Başkanlığı, Yüreğir ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan at ve eşek eti kesiminin kalıntılarının bulunduğunu göl kenarında inceleme ve temizlik çalışması yaptı   GÖLETİN ÇEVRESİ TEMİZLENDİ   Adana’nın Yüreğir ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan at ve eşek eti kesiminden kalan kemiklerin bulunmasının ardından Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ve Çevre Koruma Daire Başkanlığı harekete geçti.   Adana Büyükşehir Belediyesi insan sağlığını tehdit eden görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Zabıta Daire Başkanlığı at ve eşek eti kesimine karşı kentte sıkı bir denetim çalışması başlatırken, Çevre Koruma Daire Başkanlığı da at ve eşek kesiminin yapıldığı belirlenen gölette temizlik çalışması yaptı.    

 

Zabıta denetimde, Çevre Koruma temizlikte!

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ve Çevre Koruma Daire Başkanlığı, Yüreğir ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan at ve eşek eti kesiminin kalıntılarının bulunduğunu göl kenarında inceleme ve temizlik çalışması yaptı

 

GÖLETİN ÇEVRESİ TEMİZLENDİ

 

Adana’nın Yüreğir ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan at ve eşek eti kesiminden kalan kemiklerin bulunmasının ardından Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ve Çevre Koruma Daire Başkanlığı harekete geçti.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi insan sağlığını tehdit eden görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Zabıta Daire Başkanlığı at ve eşek eti kesimine karşı kentte sıkı bir denetim çalışması başlatırken, Çevre Koruma Daire Başkanlığı da at ve eşek kesiminin yapıldığı belirlenen gölette temizlik çalışması yaptı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.