Çelik: Yüreğir projeleri 2 yılda bitecek

SİYASET 20.03.2024 - 12:10, Güncelleme: 20.03.2024 - 12:10 2104+ kez okundu.
 

Çelik: Yüreğir projeleri 2 yılda bitecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, Yüreğir belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar’ın arkasında olduklarını ifade ederek, “Dr. Halil Nacar’ın açıkladığı projeler 2 yılda bitecek” dedi.
Ömer Çelik,  Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar’ın Seçim Koordinasyon Merkezinde (SKM) iftar sonrası coşkulu karşılama ile vatandaşlarla biraraya geldi. HALİL NACAR’IN YANINDAYIZ Seçimlere çok az zaman kaldığına dikkat çeken Ömer Çelik, “Başkaları sandık gördüğünde kabus görüyor ama biz demokrasi günü geldi diye seviniliyoruz. Önümüzde 2 Bayram var biri 31 Mart’taki demokrasi bayramı diğeri Ramazan Bayramı. İnşallah Dr. Halil Nacar’ı başkan seçeceğiz ve iki bayram birden yaşayacağız. Yüreğir de çok önemli işler yaptık. Bu seçim Adana’nın kalbi olan Yüreğir in yüzyılı demek. Halil Nacar’ın kazanmasıyla Yüreğir’e yürekten bir başkan ve Yüreğir’e doktor kazandırmış olacağız. Halil Nacar’ın çocuklara, gençlere büyüklere, kadınlara projelerini gördünüz artık son virajı döndük inşallah. Lütfen akrabalarınıza, komşularınıza gidin Yüreğir’in önümüzdeki dönemlere hazırlanması ve projelere kavuşması için Dr. Halil Nacar’ı başkan yapalım. Halil Nacar’ın projeleri beklentileri görecek şekilde ve nakış gibi işlemeye hazırız. Gece gündüz Halil kardeşimizin yanında olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın Adana’ya, Yüreğir’e nekadar önem verdiğini biliyorsunuz ve sayın Cumhurbaşkanımıza Yüreğir’in anahtarını hediye edeceğiz. Özellikle Hanım kardeşlerimiz kapı kapı gezerek Yüreğir’e hizmet için Halil Nacar’a oy istemelisiniz. Projeler in bir kısmı 6 ay, bir kısmı 1 yıl, bir kısmı 2 yılda bitecek 5 yıla gerek yok. Daha iyi bir Yüreğir için Halil Nacar diyoruz” diye konuştu. KÜÇÜK HAYRANLARDAN HALİL NACAR’A SÜRPRİZ Konuşmaların ardından küçük hayranları Dr. Halil Nacar’a kendi çizdikleri ve üzerinde ‘Yüreğir Belediye Başkanı Dr. Halil Nacar’ yazan resimlerini hediye ettiler.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, Yüreğir belediye başkan adayı Dr. Halil Nacar’ın arkasında olduklarını ifade ederek, “Dr. Halil Nacar’ın açıkladığı projeler 2 yılda bitecek” dedi.

Ömer Çelik,  Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar’ın Seçim Koordinasyon Merkezinde (SKM) iftar sonrası coşkulu karşılama ile vatandaşlarla biraraya geldi.

HALİL NACAR’IN YANINDAYIZ

Seçimlere çok az zaman kaldığına dikkat çeken Ömer Çelik, “Başkaları sandık gördüğünde kabus görüyor ama biz demokrasi günü geldi diye seviniliyoruz. Önümüzde 2 Bayram var biri 31 Mart’taki demokrasi bayramı diğeri Ramazan Bayramı. İnşallah Dr. Halil Nacar’ı başkan seçeceğiz ve iki bayram birden yaşayacağız. Yüreğir de çok önemli işler yaptık. Bu seçim Adana’nın kalbi olan Yüreğir in yüzyılı demek. Halil Nacar’ın kazanmasıyla Yüreğir’e yürekten bir başkan ve Yüreğir’e doktor kazandırmış olacağız. Halil Nacar’ın çocuklara, gençlere büyüklere, kadınlara projelerini gördünüz artık son virajı döndük inşallah. Lütfen akrabalarınıza, komşularınıza gidin Yüreğir’in önümüzdeki dönemlere hazırlanması ve projelere kavuşması için Dr. Halil Nacar’ı başkan yapalım. Halil Nacar’ın projeleri beklentileri görecek şekilde ve nakış gibi işlemeye hazırız. Gece gündüz Halil kardeşimizin yanında olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın Adana’ya, Yüreğir’e nekadar önem verdiğini biliyorsunuz ve sayın Cumhurbaşkanımıza Yüreğir’in anahtarını hediye edeceğiz. Özellikle Hanım kardeşlerimiz kapı kapı gezerek Yüreğir’e hizmet için Halil Nacar’a oy istemelisiniz. Projeler in bir kısmı 6 ay, bir kısmı 1 yıl, bir kısmı 2 yılda bitecek 5 yıla gerek yok. Daha iyi bir Yüreğir için Halil Nacar diyoruz” diye konuştu.

KÜÇÜK HAYRANLARDAN

HALİL NACAR’A SÜRPRİZ

Konuşmaların ardından küçük hayranları Dr. Halil Nacar’a kendi çizdikleri ve üzerinde ‘Yüreğir Belediye Başkanı Dr. Halil Nacar’ yazan resimlerini hediye ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.