Ceyhanspor, yarışı bırakmıyor

SPOR 12.11.2018 - 15:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1368+ kez okundu.
 

Ceyhanspor, yarışı bırakmıyor

    Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grup takımlarından Ceyhanspor, Kayseri deplasmanından aldığı 1 puanın verdiği sevinçle ilçeye döndü. Kayseri Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanan Talasgücü Belediyespor maçına galibiyet parolasıyla giden Ceyhansporlu futbolcular, 1 puan almanın mutluluğunu yaşadı. Deplasmanda oynamasına rağmen golü arayan ekip Ceyhanspor olurken, Talasgücü Belediyespor 41. Dakikada penaltı kazandı. Ceyhanspor kalecisi Mehmet Koç, başarılı bir kurtarışla gole izin vermedi. İkinci yarıda da taraflar birbirine üstünlük sağlayamazken, maçta başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu sonuca göre Ceyhanspor 10 puanla 12. Sırada yer alırken, Talasgücü Belediyespor da 10 puanla averajla 9. Sıraya geriledi.

 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grup takımlarından Ceyhanspor, Kayseri deplasmanından aldığı 1 puanın verdiği sevinçle ilçeye döndü.

Kayseri Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanan Talasgücü Belediyespor maçına galibiyet parolasıyla giden Ceyhansporlu futbolcular, 1 puan almanın mutluluğunu yaşadı.

Deplasmanda oynamasına rağmen golü arayan ekip Ceyhanspor olurken, Talasgücü Belediyespor 41. Dakikada penaltı kazandı. Ceyhanspor kalecisi Mehmet Koç, başarılı bir kurtarışla gole izin vermedi.

İkinci yarıda da taraflar birbirine üstünlük sağlayamazken, maçta başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu sonuca göre Ceyhanspor 10 puanla 12. Sırada yer alırken, Talasgücü Belediyespor da 10 puanla averajla 9. Sıraya geriledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.