CHP’DE İMZA HAREKETİ BAŞLADI!

SİYASET 08.07.2018 - 13:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2275+ kez okundu.
 

CHP’DE İMZA HAREKETİ BAŞLADI!

  Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Genel başkanlığı bırakmasını istemesi ve olağanüstü kurultay kartını açması tüm CHP örgütlerinde olduğu gibi Adana’yı da hareketlendirdi.  İSİMLER NETLEŞMEYE BAŞLADI Adana’da, CHP Kurultay delegelerinden bazı isimlerin bugün bir toplantıyla Muharrem İnce’ye destek açıklaması yapacakları belirtildi. İnce’ye destek veren Kurultay delegeleri arasında İmamoğlu İlçe Başkanı Kasım Karaköse, Saimbeyli İlçe Başkanı Emel Doğan,  Yüksel Karaaslan, Dilşad Güven, Murat Öztanrıöver, Ertan Karaoğlu, Cemal İlçi,Sonay Gültekin Özel gibi isimlerin yer aldığı belirtildi.  KARALAR, KILIÇDAROĞLU’NUN YANINDA Bu arada, Kurultay delegelerinden Çukurova İlçe Başkanı Zihneti Emre, Semih Karademir, Bülent Öğrü, Hatice Koçoğlu, Arif Aydemir gibi isimlerin de kararsızlar arasında yer aldığı iddialar arasında. Delegeler üzerinde ağırlığı olan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın ise kurultaya karşı olduğu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında yer alacağı ileri sürülüyor.  29 KURULTAY DELEGESİ VAR CHP’nin Adana’da 29 kurultay delegesi var. Milletvekilleri doğal delege sayılıyor. Adana milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer ve Burhanettin Bulut milletvekili seçilmeden önce de Kurultay delegesiydi. 4 Adana milletvekilinden Müzeyyen Şevkin’in de doğal delegeliğiyle Kurultay delegesi toplamı 29 oldu. Adana milletvekillerinin tercihlerini Kılıçdaroğlu’ndan yana kullanacakları biliniyor.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Genel başkanlığı bırakmasını istemesi ve olağanüstü kurultay kartını açması tüm CHP örgütlerinde olduğu gibi Adana’yı da hareketlendirdi. 
İSİMLER NETLEŞMEYE BAŞLADI
Adana’da, CHP Kurultay delegelerinden bazı isimlerin bugün bir toplantıyla Muharrem İnce’ye destek açıklaması yapacakları belirtildi. İnce’ye destek veren Kurultay delegeleri arasında İmamoğlu İlçe Başkanı Kasım Karaköse, Saimbeyli İlçe Başkanı Emel Doğan,  Yüksel Karaaslan, Dilşad Güven, Murat Öztanrıöver, Ertan Karaoğlu, Cemal İlçi,Sonay Gültekin Özel gibi isimlerin yer aldığı belirtildi. 
KARALAR, KILIÇDAROĞLU’NUN YANINDA
Bu arada, Kurultay delegelerinden Çukurova İlçe Başkanı Zihneti Emre, Semih Karademir, Bülent Öğrü, Hatice Koçoğlu, Arif Aydemir gibi isimlerin de kararsızlar arasında yer aldığı iddialar arasında. Delegeler üzerinde ağırlığı olan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın ise kurultaya karşı olduğu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında yer alacağı ileri sürülüyor. 
29 KURULTAY DELEGESİ VAR
CHP’nin Adana’da 29 kurultay delegesi var. Milletvekilleri doğal delege sayılıyor. Adana milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer ve Burhanettin Bulut milletvekili seçilmeden önce de Kurultay delegesiydi. 4 Adana milletvekilinden Müzeyyen Şevkin’in de doğal delegeliğiyle Kurultay delegesi toplamı 29 oldu. Adana milletvekillerinin tercihlerini Kılıçdaroğlu’ndan yana kullanacakları biliniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.