DEMİRTAŞ'A NEZAKET ZİYARETİ

GÜNDEM 16.01.2019 - 14:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2208+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ'A NEZAKET ZİYARETİ

    Genel Başkan Şeref Kocakaya ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretleri sırasında Vali Mahmut Demirtaş'a, derneğin kuruluş amacı ile gerçekleştirdikleri sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında çeşitli bilgiler verdi.   Dünya Avşarlar Derneği Genel Başkanı Şeref Kocakaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı  teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş ise, toplum yararı gözeten tüm sivil toplum kuruluşlarının destekçisi olduklarını belirtti ve dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.   Ziyaret, çeşitli konularda fikir alış verişinde bulunulmasıyla sona erdi.    

 

 

Genel Başkan Şeref Kocakaya ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretleri sırasında Vali Mahmut Demirtaş'a, derneğin kuruluş amacı ile gerçekleştirdikleri sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında çeşitli bilgiler verdi.

 

Dünya Avşarlar Derneği Genel Başkanı Şeref Kocakaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı  teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş ise, toplum yararı gözeten tüm sivil toplum kuruluşlarının destekçisi olduklarını belirtti ve dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Ziyaret, çeşitli konularda fikir alış verişinde bulunulmasıyla sona erdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.